AKTUELNO

Prijatno mu je u njenom društvu.

Nakon što je poslednja grupa pristigla na imresivno imanje u Šimanovcima, svi zadrugari su poskočili sa klupa kako bi se upoznali sa novim cimerima. Učesnici rijalitija "Zadruga 2" ushićeni i prezadovoljni onime što su zatekli u novoizgrađenoj kneževini.

Foto: TvPink

Adam Đogani je sačekao i prvi pružio zagrljaj i podršku svojoj rođaki Luni Đogani, koja je stigla upravo sa tom poslednjom grupom zadrugara. Modna blogerka je sa osmehom na licu nastavila upoznavanje sa ostalim učesnicima, a njen brat je ostao na istom mestu.

Foto: TvPink

Naime, čini se da je Adamu bilo zanimljivije da pravi društvo plavokosoj lepotici Dorotei Jovanović, nego da bude uz svoju sestru i sa njom podeli prve impresije.

Da podsetimo, neposredno pred ulazak u "Zadrugu 2" mladi Đogani je priznalo da mu je Dorotea veoma simpatična. A ovaj potez samo govori da Adam ne gubi vreme već želi da svojim šarmom zavede ovu lepoticu.

Foto: TvPink

Pročitajte još: VEĆ DISKVALIFIKOVAN! Posle napada na Mirka Gavrića Veliki šef IZBACIO PRVOG ZADRUGARA! (VIDEO)

Da li će se između njih dvoje roditi ljubav, ostaje da saznamo u narednim danima, a do tada pogledajte kako je izgledao trenutak kada se Adam ne odvaja od Dorotee.

D. B.

#Adam Đogani

#Dorotea Jovanović

#Luna Đogani

#Zadruga 2

'