AKTUELNO

Članovi žirija imali su korisne savete za ovu takmičarku.

Takmičarka koja se večeras predstavila pod rednim brojem šest je Angela Trajković iz Skoplja. Angela ima 13 godina i otpevala je "Ratne igre" od Kerbera. Ona je dobila četiri glasa i boriće se u baražnom delu emisije.

Foto: YouTube screenshot

Koliko god da je ova pesma energična, ti si još uvek mala za nju. To me jedino nervira i zato nije petica. Mnogo je to jako. To je bilo u momentima i tačno i sve je to fino, ali kao da bi trebalo još nekih 30, 40% da se doda. I zbog toga nije petica - rekao je Milan Angeli.

Foto: YouTube screenshot

- Imala si toliko lepih momenata. Lepo si izgovarala reči, imaš prilično lepu dikciju. Ali zaista, ova pesma je vatrena pesma, mora da se peva sa mnogo više žara i mnogo više "drajva", da napadaš. Samo je to falilo. Ovo je takva pesma. Dopalo mi se u nekoliko momenata jer si lepu dikciju imala, to je retko u ovom takmičenju - rekla je Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

Sve je Goca lepo rekla. Taj drajv je jedna vibracija kojoj konstantno ti moraš da titraš, da treperiš dok pevaš ovu pesmu. Ovo je sad zvučala kao da si u školi otpevala na karaokama. Divan, tačan glas, mada, nisi bila ni toliko tačna. Puno je tu bilo netačnih tonova. Mislim da je moglo da bude još zategnutije - rekla je Leontina.

Foto: YouTube screenshot

Autor: J. Vučić

#Angela Trajković

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

'