AKTUELNO

Verujemo da ovo niste znali.

Nakon bajkovitog venčanja britanskog prestolonaslednika sa američkom glumicom, brojni  fanovi Megan Markl i princa Harija nadaju se vestima da je Meghan trudna. I baš kad su se mnogi ponadali da je vojvotkinja trudna, glasinama je stala na kraj jednom izjavom.

Na društvenim mrežama su se pojavile fotografije na kojima Megan nazdravlja sa čašom šampanjca, pa su se glasine da će kraljevska porodica dobiti naslednika smirile.

Majka mi je Afroamerikanka, a tata ima Nemačke i Irske krvi, zbog čega moja kosa nikako ne može biti ravna. Zato Megan kaže da će je ako ostane u drugom stanju prvo 'odati' kosa.
Ne znamo čime Meghan tretira kosu, ali da bi je uspešno izravnala koristi ili keratin ili brazilski tretman za ravnanje kojem se podvrgavaju mnoge kovrdžave Afroamerikanke - objasnila ja obožavateljka i dodala da Megan ako zatrudni nikako neće smeti da koristi nijedan od tih proizvoda.

Pročitaj više: DOK JE BILA U BELOJ KUĆI, NIKO NIJE ZNAO DA ON POSTOJI! Marija Ana šokirala sve: ŠTA MENI OVO DETE RADI! (FOTO)

Pink.rs

#Megan Markl | Meghan Markle

'