AKTUELNO

Mališan pobrao sve simpatije fanova.

Glimica Eva Longorija je dobro poznata po svojoj dominantnoj ulozi u seriji "Očajne domaćice". Ova lepa brineta nedavno je postala majka po prvi put, a sada je napokon pokazala celom svetu kako izgleda njen sin Santjago.

Zvezda serije koja je očarala svet i njen jednomesečni naslednik su se slikali za jedan magazin, a njihova fotografija se nalazi na naslovnoj strani. Ponosna mama je želela da pokaže svog prvenca. Dok ona ne skida osmeh sa lica, maleni Santjago maše, a to je izazvalo veliko oduševljenje i salvu komentara njenih fanova.

Pročitajte još: DONJI VEŠ ZAVORAVILA KOD KUĆE: Maca se pojavila u ovakvom izadnju i napravila opštu pometnju! (FOTO)

Santjago Enrike Baston maše i pozdravlja ceo svet. Nisam mogla da dočekam da podelim ovu fotografiju sa svima vama - napisala je Eva na svom Instagram pofilu, gde je podelila naslovnu stranu mogazina za koji je pozirala sa bebom.

Ova fotografija nikog nije ostavila ravnodušnim, a ono što je sigurno jeste da su glumica i njn sinčić pobrali su sve simpatije. Komentari ispod fotografije govore o tome, a sve čestitke zbog rođenja ovog prelepog mališana upućene su novopečenoj mami.

D. B.

#Eva Longorija | Eva Longoria

#glumica

'