AKTUELNO

Ovo do sada niko nije znao.

Iako je "Zadruga" završena 20. juna strasti oko ovog rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti se još uvek ne stišavaju. Zbog velikog interesovanja publike, gledaoci imaju priliku i ove noći da uživo pitaju učesnike sve što ih je oduvek interesovalo u emisiji "Narod pita finaliste".

Jedan gledalac želeo je da čuje od Nemanje Đerića Đeksona, koji je večerašnji gost kod Dušice Jakovljević, zašto su on i Mina Vrbaški u svađi.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SASTALE SE BIVŠE ZADRUGARKE, PA NAPRAVILE LOM: Ako se budem slupala, ONA JE KRIVA! (FOTO)

Nismo se mi posvađali, to je bila neka klinačka priča. Bili smo dosta zajedno. Trebalo je da raskinemo, bilo je po planu... Ona se smuvala sa Tomom. Posle su počele komplikacije kad sam ja počeo sa Andijanom. Tek posle raskida je ona postala iritantna i dosadna. Kad se vratila bili smo zajedno, uželeo sam se. Nisam se zaljubio, možda i jesam, bila mi je gotivna, bila mi je kul, najmlađa. Nisam mogao sa njom ni da se svađam, jer ona je bila tako mala bući, bući bu... Andrijana je definitivno kvalitetnija devojka za devojku. Mina je gotivna, ona je vilenjak, hoće da luduje - rekao je reper.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, Đekson i Mina su imali veoma turbulentnu vezu u "Zadruzi" ali su svoj odnos završili uvredama i ružnim rečima. Ipak, po napuštanju rijalitija oni su uspeli da izglade sve i sada komuniciraju prijateljski.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

'