AKTUELNO

Kada ovo vidi, Santani neće biti dobro.

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskecija koja će se od sada predstavljati samo kao Maca, sprema tužbe protiv svojih cimera iz "Zadruge". Portal Pink.rs došao je do ekskluzivne prepiske između nje i Baneta Čolaka gde je Maca navela da je već spremna da ode na sud zbog izjava svog bivšeg dečka Bore Santane.

Stupili smo u kontakt sa Macom kako bi saznali o čemu se tačno radi, a ona je na početku razgovora navela najbolje i najlošije trenutke koje je doživela tokom svog devetomesečnog boravka u "Zadruzi".

Foto: TV Pink Printscreen

Najbolji trenutak je bio kada sam izašla iz Zadruge, najlepša je sloboda. Najlošijih je bilo mnogo, neka bude taj moj rođendan koji je pokvaren i koji nisam slavila. To je najtužniji dan u mom životu, generalno za 27 godina. Nikad nisam doživela da ne slavim rođendan na taj način - navela je pevačica.

Maca se u Beloj kući družila samo sa Miljanom Kulić a takva situacija nastavila se i posle napuštanja "Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

Ni sa kim ne bih volela da se čujem od bivših zadrugara, samo se čujem sa Miljanom. Ona ima svoj stav i super je osoba, jedna dobra duša što je jako retko s obzirom na to da se bavi javnim poslom. Naravno jedva čekam da se porodi, posetiću je - rekla je Maca.

Ona je detaljno za naš portal otkrila kakvu tužbu priprema protiv Bore i u kom slučaju je spremna da ode na sud.

Bilo kakvo pominjanje mene, moje ime ne sme da se pominje u bilo čijim ustima od starih zadurgara. Ja sam već rekla da sam bila kod advokata i to je stvarno tako. Poslaću tužbu, jednu, dve, tri, nije problem. Onda oni neće moći da se bave onim poslom kojim žele, to će ih zaustaviti. Ja sam spremna hvala Bogu mogu da živim lepo, tako da ići ćemo po sudovima. Ne mogu da ih pustim da pišu svašta - navela je bivša zadrugarka.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: TO JE TO: Milan PROGOVORIO o svom odnosu sa Kijom, pa OTKRIO šta se desilo na ručku! (FOTO)

Maca je dala svoj komentar i na prepisku sa Banetom o čemu je naš portal prvi pisao.

Videla sam da je dao tu prepisku, ja sam njega blokirala na Instagramu. On nije trebalo to tako javno da prenese, ali nema veze, blokiran je sad - završila je Maca.

R. L.

#Bora Santana

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

'