AKTUELNO

Gledaoci večeras postavljali pitanja Luni Đogani.

Kristina Kija Kockar pobednica je prve sezone rijaliti programa koji je oborio sve rekorde gledanosti "Zadruga", a večeras je gošća emisije "Zadruga, narod pita" bila Luna Đogani koja je zauzela drugo mesto.

Foto: RTV Pink

U toku svog boravka u Beloj kući, Luna je bila i u ljubavnoj vezi sa Kijinim suprugom Slobodanom Radanovićem, a svi oni živeli su zajedno pred kamerama. Večeras je Luna komentarisala i Slobinu suprugu Kiju, kao i druženje sa njom.

Foto: RTV Pink

Želela je sa mnom da se druži, ona je ta koja je sama od početka prema meni bila ok, fina, prilazila mi je... Svaki moj postupak prema Kristini i svaki moj razgovor sa njom je bio iskren. Od kako je ušla, ona prema meni nije imala neki gard. Ona je pričala sa mnom normalno. Pričali smo o nekim drugim temama, komentarisala je i mene kako sam kul. Ona je prema meni bila totalno opuštena, želali smo se... - pričala je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Luna je u toku svog gostovanja u emisiji "Zadruga, narod pita" istakla i kako nikoga nije naterala da bude sa njom u ljubavnoj vezi i da joj je Sloba dao povod da započnu ovu romansu.

U video-prilogu u nastavku teksta možete pogledati kako je izgledala ova situacija večeras.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

'