AKTUELNO

Srušio mi se svet, sad nemam ništa - rekao je pevač.

Prethodne noći, Luna Đogani i Sloba Radanović su imali veoma žestoku svađu u sobi za rehabilitaciju. Oni su razmenili mnogo uvreda i ružnih reči a Radanović je svoju bivšu devojku čak i izbacio iz sobe, nakon čega se ona gušila u suzama.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Danas su se ponovo sastali posle emisije "Pitanja gledalaca" u dvorištu i porazgovarali mnogo mirnijim tonom. Luna je vrlo otvoreno pitala Radanovića da li je siguran da će se razvesti od svoje supruge Kristine Kockar, a ovakav njegov odgovor nikako nije očekivala.

Ostavljam prostora, eto. Devojko, ti nisi upoznala ni 0,5 Slobodana kakav sam ja napolju. Neću reći 0,5 nego 5%. Nisam je poljubio u usta, poljubio sam je u glavu, u obraz. Uostalom, šta i da jesam? Zabole me za sve, samo ono za tebe i Đeksona i za tvoje roditelje to nije tako, nema veze sa životom, nikada nisam rekao da su zlo. Kunem se u Boga. Nisam nikad ni pomislio da su zlo. Ne znam da li mogu ili ne mogu, ja to nisam rekao i to nije moje mišljenje - rekao je Sloba.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Đoganijeva je zatim započela razgovor na temu šta će se dogoditi po napuštanju Bele kuće ako se negde sretnu.

Šta će biti sutra kad me vidiš sa nekim drugim dečkom, hoće ti biti žao - pitala je blogerka.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Boli me ku*ac da te gledam sa nekim drugim dečkom, hoćeš da me provociraš - pobesneo je Radanović.

Pevač je naglasio da se trenutno oseća kao da je sam na svetu i da se nikada u životu nije usamljenije osećao.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Je l' si ti svestan da svoj život možeš da namestiš kako hoćeš samo ako se malo potrudiš? Da si odabrao jednu od nas dve, bilo koju sad se ne bih tako osećao. Da si došao ono veče i rekao mi da voliš svoju ženu ja bih ti poželela sreću - rekla je Luna.

Njih dvoje su se zatim vratili na temu Slobine supruge, a on je priznao da je u nekim trenucima zaista pomislio da se stvari mogu izglediti sa Kijom.

Možda sam tada mislio da tako može, da tako treba. Posle sam sedeo sam sa sobom, i sve mi se vratilo u glavi, svih pet godina i shvatio sam da to ne može da se nastavi. Ja sam svestan zbog čega me ljudi osuđuju, ja sam uradio najnemoralniju stvar na svetu ali me ne znaju ni pre ovoga ni posle ovoga. Meni nije bitno ko šta misli, bitno mi je kako se ja osećam. Srušio mi se ceo svet, sve sam sj*bao da bih imao nešto a sad nemam ništa. Kriv sam - rekao je Radanović.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIJE MOGAO DA IZBEGNE ODGOVOR: Gledaoci primetili da Marko pravi priču sa Lunom samo zbog rijalitija?! (VIDEO)

Da se ja na početku nisam borila da budem sa tobom mi nikad ne bih bili zajedno. Znam da je naša ljubav bila jaka i posebna - navela je Luna.

Kompletan razgovor ovog bivšeg ljubavnog para pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'