AKTUELNO

Pevač nije mogao da iskontroliše bes.

Prethodna noć je bila veoma burna u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Naime, nakon odgledanih klipova gde se jasno vidi i čuje šta je sve Sloba Radanović govorio svojoj supruzi Kristini Kockar, ali i šta je pričao o roditeljima Lune Đogani sa kojom je prevario Kiju, blogerka i pevač su definitivno stavili tačku na svoj odnos.

Za vreme trajanja poslednje žurke održane u Beloj kući, Sloba i Luna nisu progovorili ni reč, ali kada je muzika prestala, Đoganijeva je došla kod svog bivšeg dečka u rehabilitaciju, gde je on pokušavao da zaspi.

Napusti prostoriju! Skloni se od mene! Imaš tamo prijatelje koji su ti bolji od mene, samo se skloni - vikao je Sloba kada je ugledao Lunu na vratima.

Foto: TvPink Printscreen

Posle svega ti meni kažeš da se sklonim, ja sam došla kod tebe - plakala je blogerka.

Luna nije mogla da se smiri, a ono što je pričala svom bivšem dečku nije se dobro razumelo od jecaja.

Što plačeš? Šta je bilo sad, je l' sam ja za sve kriv? Imaš ti svoje prijatelje sa kojima možeš da pričaš. Molim te izađi napolje, neću da pričam sa tobom - urlao je Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIJE MOGLA DA SAKRIJE SVOJE SUZE: Matora posle ljubavnih fotografija sa Sanjom progovorila: ZATO SE MI NAJVIŠE GRLIMO! (VIDEO)

Imaš samo jedan dan još da me gledaš, i ti me teraš od sebe - bila je očajna Đoganijeva.

Pevač je nekoliko puta udario rukom o zid jer nije mogao da iskontroliše bes, a blogerka nije želela da napusti sobu.

Nemoj da mi plačeš tu! Napusti objekat, napusti prostoriju. Imaš prijatelje koji ti žele dobro, ja sam ti želeo loše. Svi ste u pravu, samo mi se skloni više - vikao je pevač.

Foto: TvPink Printscreen

Ako posle svega misliš da ti ja želim loše možeš da od*ebeš iz ove sobe. Je l' shvataš ti tu priču? Sve što sam uradio u ovom rijalitiju sam uradio zbog nas, da bi se ti lično popi*ala po svemu. K*nja mi se više. Tebi će da bude žao, nemoj da govoriš da će meni da bude žao. Sve što sam imao pre ovoga sam žrtvovao, jer sam zavoleo tebe. Ja sam život žrtvovao zbog tebe. Izađi napolje, mrš! Ako tako misliš, ti si go*no smrdljivo, mrš! Je*em li te, mrš. Ja sam sigurno tebe iskoristio, hajde skloni mi se. Sve sam uradio zbog tebe i mene - urlao je Radanović.

Luna je nakon ovoga uplakana napustila rehabilitaciju, a kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'