AKTUELNO

Đoganijeva se kaje što nije poslušala njihove savete.

Situacija između Lune Đogani, Slobodana Radanovića i Krisitne Kockar nikako se ne smiruje i iz dana u dan izbijaju nove svađe i problemi. Ovoga puta, Kiji je zasmetao blogerkin odgovor na pitanje Zorice Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Da li misliš da sam ja bila prijateljski raspoložena prema tebi, da li sam imala dobre ili loše namere vezano lično za tebe? - pitala je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam do pre par nedelja mislila da Zorica meni želi loše, ne loše već da nema lepo mišljenje o meni. Ali Zorica i ja smo u poslednje vreme dosta razgovarale i shvatila sam da je ovo sve rijaliti i da ona, kao i Mića, zna da igra igru. Ona je meni uvek majčinski govorila šta je dobro za mene. Da sam je poslušala, možda se neke stvari ne bi ni desile. Ja sam ovde zaboravila ko sam, šta sam i koliko vredim, izgubila sam pojam o tome da to što se desilo nije jednostavno, naivno i da nije lako, da je on oženjen muškarac koji je godine proveo sa svojom ženom, a da sam ja jedna prolazna faza. Ja sam se zanela i izgubila, a Zorica i Mića su mi uvek pričali realno. Ja sam želela da se razvede, ali ne ovde. Nisam tako razmišljala, ja sam mislila da je on prema meni sto posto iskren i da ne postoji šansa da se pomiri sa Kristinom, ali očigledno sam pogrešila. Ja sam u dubini duše znala da su Mića i Zorica u pravu za sve što su pričali, ali ja nisam htela da verujem u to. Slobodan mi je prvi i poslednji muškarac koji je bio zauzet. Zato mi je i odvratno kad on priča Kristina, Luna. Ne mogu da verujem da sam dozvolila da nekome budem druga, a on tu treba da bira, meni je to odvratno. Meni je bitno da sam jedina. Smatram da je ovo što se meni sada desilo sa Slobom da mi se samo vratilo - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon ovoga su usledile reklame, ali Kristina nije ostala imuna na ove reči bivše devojke svog surpuga.

Ona je bila veoma besna i uznemirena zbog svega što je Luna izgovorila, pa se požalila Jovani Tomić Matoroj.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Njegova izjava UZDRMALA Belu kuću: Saru su ANIMIRALI MNOGI, a ona je u Vojketu NAŠLA SPAS! (VIDEO)

Šta sam ja ovde? Ne mogu da podnesem više ove ološe oko mene. Muka mi je od svega, od tog pranja. Kao "Zaljubila sam se i vratilo mi se sve", mrš u pi*ku materinu. Ovo je patetika, a ja sam iskrena. U*raću se, majke mi. Ja sam dozvolila da dva ološa pričaju o meni - rekla je Kristina.

Detaljnije o svemu pogledajte u narednim snimcima.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Zorica Marković

'