AKTUELNO

Pokazali se najbolje u izazovu pored bazena!

Ukućani ubedljivo najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga", danas su dobili izazov od strane Velikog šefa. Prvo je bilo potrebno da se prijavi dvanaest dobrovoljaca, a zatim je stiglo novo pismo kroz koje su ukućani čuli detaljna pravila.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Izazov se odigrao pored bazena, a zadrugari su bili podeljeni u dva tima i bilo je potrebno da se vodenim balonima dobacuju preko mreže. Balone fizički su smeli da dotaknu samo peškirima koje su držali u rukama.

Foto: RTV Pink

Ana Korać je bila sudija ove igre, a nakon završenog izazova, Veliki šef je zadrugarima poslao novo pismo i obavestio ih ko je pobednik ove igre, takođe ukućani su dobili i nagradu koju zaslužuju.

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, u današnjem izazovu pobedila je ekipa u kojoj su bili Đekson, Andrijana, Marija Ana, Sloba, Anđelo i Žuti. Čestitamo timu koji je pobedio! Vaša nagrada se nalazi pored sandučeta - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Zadrugari su zatim otišli po svoju nagradu u kojoj su uživali, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE: ODUŠEVIĆE SE KAD JE BUDE ČULA: Objavljen spot za pesmu o KRISTINI KOCKAR! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'