AKTUELNO

Džehverovićka želi da sazna istinu.

Gordana Džehverović je sinoć kao druga finalistkinja napustila najgledaniji rijaliti u regionu "Zadrugu". U studiju su je dočekali novinari i voditeljka Dušica Jakovljević sa kojima je podelila utiska tokom boravka u Beloj kući.

Foto: Printscreen Youtube

Veliku pompu u Beloj kući jeste napravilo ono što se dešavalo u Poreču dok je Teodora Džehverović snimala novi spot na jahti kontroverznog biznismena Ćazima Osmanija. Novinari su Gocu upitali da li će se čuti sa Ćazimom i da li će rešiti nesuglasice.

Pa svakako ćemo obaviti taj razgovor. Mislim da čemo ga posetiti tamo ovog leta. Ja sam svog sina rodila tamo. I kad se pesma "Kristijan Grje" snimala tamo, hteli smo da odemo, ali je bilo malo vrmena...Ja znam šta je bila i gde je bila, rekla sam, ako su to uradili zbog Kristijana, da se osvete Teodori, mogu da ih razumem. Ali, ako čoveke koji ima 55 godina i da se reklamira preko Teodore, to nije lepo, ali dobro videćemo. Imam tamo da posetim venčane kumove, tako i prijatelje. Ćazimu hoću da poručim da mi spremi jedan apartman - rekla je Goca.

Foto: Printscreen Youtube

Da li će Goca i Osmani izgladiti odnose i šta će se desiti nakon njihovog razgovora, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: JA MISLIM DA BI SLOBA PRE BIO SA NJOM: Zorica Marković po izlasku iz Zadruge otkrila da li je pevač privrženiji Kiji ili Luni! (VIDEO)

Gordanin razgovor nakon izlaska iz Bele kuće možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Ćazim Osmani

'