AKTUELNO

Glumici nimalo nije bilo svejedno zbog ovoga!

Američka glumica Megan Markl i britanski Princ Hari 19. maja zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav. Iako su njihovu vezu, veridbu, pa i samo venčanje, pratile razne kontraverze, oni su pokazali da je ljubav koju osećaju jedno prema drugom jača od svega.

Onog trenutka kada je postala novi član kraljevske porodice, morala je da prihvati život pod njihovim uslovima.

Foto: Tanjug AP

Osim što u narednih šest meseci mora da prođe strogi kurs i to po naređenju kraljice Ellzabete kako bi se što lakše uhodala u protokole kraljevske porodice i naučila kako da bude pravi član monarhije, ona mora da povede računa i o svojoj ishrani.

Kako piše Miror, bivša glumica iz serije "Suits", sada vojvotkinja od Saseksa, od sada ne sme ni da pomisli na morske plodove, jer je kraljevski batler Grant Harold otkrio da kraljevska porodica ne jede morsku hranu iz straha od trovanja.

Nema sumnje da je Megan sigurno razočarana ovom zabranom o ishrani, pošto je prethodno govorila da izuzetno voli morsku hranu.

Foto: Printscreen Youtube

Obično večeram plodove mora i pastu, a negroni koktel je rezervisan za veče - kazala je Megan svojevremeno.

Osim ovog pravila u ishrani, Megan će imati još određene zabrane: ne sme da pravi selfije, daje autograme i mora uvek da putuje u crnoj garderobi u slučaju da neko od članova porodice premine.

K.Ristić

#Megan Markl | Meghan Markle

#Princ Hari

'