AKTUELNO

Njihov odnos nikada nije bio hladniji.

Prethodne noći, Luna Đogani i Sloba Radanović su imali nekoliko svađa za vreme igre istine a nakon emisije oni su se osamili u radionicu, a zatim i u dvorištu kako bi razjasnili sve što nisu mogli pred svima.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Počela si sa svima da se takmičiš. Jadna si samim tim što si to uradila, to je jadno i glupo. Ti si svoje mišljenje pokazala rukama - rekao je Sloba.
Sa kim? Ti si mene blatio ovih dana, rekao si sve najgore. Samim tim što si u izolaciji kukao si mene blatio... Ti sve to radiš jer sam pričala sa Markom a šta bi bilo da sam se ljubila iza Škode - prebacila mu je Đoganijeva.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Radanović nije mogao da pređe preko Luninog flerta sa Markom Miljkovićem dok je ona njemu zamerala razgovor i poljubac sa njegovom suprugom Kristinom Kockar iza automobila pre nekoliko nedelja.

Pogledaj me u oči i reci da je kraj! Svaka čast, evo ruke. Neću da razgovaram sa tobom. Je l' hoćeš da me zaboli ona stvar u ovom trenutku? Hoćeš da vidiš da li mogu - vikao je pevač.
Ne! Ti to ne možeš jer ti je stalo - odgovorila mu je Luna.

Đoganijeva je tokom ove rasprave bila mnogo smirenija od Slobe, što inače nije slučaj. On je neprestano vikao i nikako nije mogao da iskontroliše svoj bes.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Sutra kad se ja razvedem sa Kristinom, ako se razvedem, a razvešću se, ti ne ostavljaš prostora za komunikaciju sa mnom. Zato hoću da prestanem da komuniciram ovog trenutka sa tobom. Sad ćeš da vidiš kako mogu, da budem jedno bezdušno go*no. Ti si ta koja me predstavljala kao go*no i kao nasilnika - urlao je Radanović.

Bivši partneri su došli do zajedničkog zaključka da je najbolje da od sada nemaju više nikakvu komunikaciju.

Laku noć, prijatno, biće ti žao zbog svega - rekao je Sloba dok je Luna odlazila.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Vojke OČITAO BUKVICU Sari: Ja ne mogu da se nerviram zbog tebe, ja pričam za tvoje dobro! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'