AKTUELNO

Poželela da mu se osveti?

Nakon što su zadrugari odgledali snimak na kome Luna Đogani pravi ljubomorne scene svom bivšem dečku Slobodanu Radanoviću, provodeći vreme sa Markom Miljkovićem, nastala je svađa između njih dvoje.

Naime, kako se na klipu jasno vidi da je blogerka pozvala Miljkovića da dođe do nje nakon što popije piće, a on joj pokazao srednji prst, Sloba jeprokomentarisao kako je ona "dobila korpu" od njega.

Foto: Printscreen Youtube

Blogerka je želela da o ovome raspravi sa Radanovićem, a ono što mu je rekla šokiralo je sve.

Slobo jesi li ti malopre rekao da sam nervozna zato što ti je Marko ti dao korpu, jesi li to rekao? - Upitala ga je Luna.
Da. On ti je na to pokazao ku*ac, zato si se ti iznervirala - odgovorio joj je on.

Foto: Printscreen Youtube

Nisam rekao u smislu da nije hteo da se smuva sa njom, nego da priđe. Nisam sigurno mislio na korput da se smuva sa tobom - rekao je Sloba.
Prekini više da pi*aš po meni. Ti si mene isprovocirao mene. Ti si neiživljen. Ja sam se iživela više nego ti. Ja sam ta koja kad bi bila u braku, bila u braku, a ne radila to što si ti radio. Ćuti tu - odbrusila mu je blogerka.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Milan BEZ DLAKE NA JEZIKU: Anabela POKUŠAVA DA MANIPULIŠE! Ono što je PRIMETIO između Kije i Slobe ŠOKIRAĆE VAS! (VIDEO)

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'