AKTUELNO

Vodila se velika bitka!

U najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima večeras je održano još jedno izbacivanje. Sloba Radanović, Filip Đukić i Marija Ana Smiljanić borili su se za ostanak u Zadruzi, ali je jedno od njih, samo nekoliko dana pred veliko finale, moralo da se oprosti od svih i krene svojoj kući.

Foto: Printscreen Youtube

Kao što smo i navikli, Ognjen Amidžić je večeras posetio Belu kuću gde su zadrugari igrali igricu kada su morali lopticu sa peškira da ubace u lavor. Pošto su Marija Ana, Filip i Sloba su ubacili po dve loptice, rezultat je nerešen, tako da nijednom od ukućana neće biti duplirani glasovi.

Foto: Printscreen Youtube

Dušica Jakovljević je prenela Ognjenu kakvi su rezultati, a on je isto učinio uzbuđenim ukućanima. 74% glasova ima Sloba i njemu je voditelj saopštio da ostaje u Beloj kući.  Najmanji procenat glasova imao je Filip Đukić sa 11% glasova. On je morao je odmah da se pozdravi sa svim ukućanima i napusti impresivni grad nadomak Beograda.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Marija Ana ga je ispratila u suzama, a ostali ukućani su ga sa osmehom na licu ispratili. Kako je to izgledalo, možete pogledati u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - vanredno izbacivanje

'