AKTUELNO

Interpretacija ih je oduševila, ali žiriju ''Pinkovih zvezdica'' nije se dopao takmičarkin stajling.

Stefana Nikolčević dolazi iz Štrpca i ima 10 godina. Ona se predstavila pesmom ''Ako je vrijedilo išta'' koju u originalu izvodi Vanna.

Takmičarka je dobila svih pet stolica, a Marijanu je zanimalo ko se porbinuo za njen izgled.

- Ideja je moja i mamina - rekla je Stefana.

Foto: YouTube screenshot

- Ja mislim da je lizalica inače bih došla sada i obrisala ti usta - rekla je Leontina zato što joj se nije svideo takmičarkin ljubičasti karmin.

- Ja mislim da je ona jela svoju kapu - našalio se Sergej i nastavio:

- Malo je falilo da ostanem dole. Kupio me taj refren u kom si pokazala i desio se cunami. Ali mislim da to može bolje. Večeras ja dajem kredit i dajem glas, ali gledaj da to opravdaš sledeći put.

- Meni je bilo ovde sve, samo nije bilo ravno. Rekla sam, to je Stefana, Tomina sestra, samo oni tako pevaju - rekla je Leontina, a potom im se Toma Milovanović pridružio na sceni.

Inače, Tomislav je Stefanin brat i finalista prethodne sezone ''Pinkovih zvezdica''.

Foto: YouTube screenshot

- Stefana, meni se dopalo to što si ti imala sjajnu interpretaciju. Dopalo mi se to kako si naučila da zakasniš. Odlična si bila što se toga tiče. To mi se izuzetno dopalo. Ono što treba je da izbrusiš intonaciju. Imaš potencijal i mogućnost da napraviš. Da ti, još nešto, kaže tetka Goca... ta boja karmina se ne slika lepo. Ne izgleda lepo na kamerama. Malo ne priliči ni tvojim godinama. Stavi neku veseliju boju, ne treba ti to - iskritikovala je Goca.

Toma je otkio da pomaže svojoj sestri i da vežbaju zajedno.

- Vežbam, radim na sebi i kad god mogu uz Stefanu sam - rekao je Tomislav.

Foto: YouTube screenshot

- Meni si bila jedan od najboljih večeras. Izašla si kao da pevaš sama u svojoj sobi. Bila si poptuno predana u pesmi. Bilo je iskreno i predano. Kada neko tako voli muziku od mene uvek može da dobije samo DA - istakao je Milan.

- Ja kao da sam slušala Leontinu. Jako si slatka i drago mi je da radiš na sebi, samo tako nastavi - pohvalila je Jelena.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezdice

#Stefana Nikolčević

#Tomislav Milovanović

'