AKTUELNO

Oduševili se kada su ga ugledali!

Posle Ljube Aličića na bini koja se nalazi u Zadruzi pojavio se Milan Stanković i digao sve ukućane na noge. Takođe, zadrugare će noćas zabavljaju i Katarina Grujić i DJ Đuka (Pink radio).

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Milan je veče počeo svojim hitom "Ego" i sve ukućane podigao na noge. Zadrugari su oduševljeno igrali uz Stankovićevu pesmu, a zatim se obratio stanarima rijaliti programa "Zadruga" koji obara sve rekorde. U jednom trentuku Milanovog nastupa Slobi Radanoviću prišla je Luna Đogani sa pitanjem zašto je ljut na nju, na šta je pevač rekao kako nije ljut na ukućanku sa kojom je prevario suprugu Kristinu Kockar.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Dobro veče ljudi! Spremili smo za vas večeras neki program. Imamo i novu pesmu... - pričao je Milan, a onda je zapevao pesmu Trans koju je objavio danas.

Foto: TvPink Printscreen

Zanimljivo je i to da se i ovaj pevač našao na listi trudne zadrugarke Miljane Kulić koja je poznata i kao neko ko je često voleo da bude za petama pevačima, pa je tako Stanković pričao u medijima da je Miljana znala godinama da ga progoni i da je bila veoma napona.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Međutim, večeras je Miljana bila po strani, do jednog trenutka kada je prišla i počela da peva i igra uz pesme koje je Milan pevao. Podsetimo, pošto je večeras poslednja žurka o ovoj sezoni, zadrugari imaju na raspolaganju gratis hranu. U video-snimcima ispod pogledajte kako je izgledao deo žurke kada je ukućanima pevao Milan Stanković.

Autor: S. Kuvekalović

#Milan Stanković

#Miljana Kulić

'