AKTUELNO

Nikada nije bila toliko tužna.

Svoje emotivno stanje koje je proživljavala zajedno sa zadrugarima kao i gledaocima koji su iz minuta u minut pratili njenu trenutnu situaciju u kojoj se nalazi, otkrile su o Kristini Kockar mnogo toga.

S obzirom na to da je ona još uvek zakonita žena Slobodana Radanovića koji ju je prevario sa Lunom Đogani i to pred milionskim auditorijumom, ona svakodnevno dobija reči podrške koje joj i te kako znače.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kiji je posle svega ostalo sve ono najlepše što je sa Radanovićem proživela, pa je tako odlučila da se obrati Drvetu mudrosti, a njen razlog za to zasigurno je dirnuo sve.

Drvce, želim jednu pesmu - izrazila je želju Kija.
Da li ta pesma ima neke veze sa nekim ili nečim? - šalilo se Drvo.
Pa, veže me za Slobodana (smeh). Ja volim tu pesmu inače, jako. A, ta pesma je bila kao podloga za video na našoj svadbi za iznenađenje koje sam ja njemu priredila i ta pesma je išla iza, tako da...to je bilo sa našeg venčanja. To je pesma od Beyonce and Jay Z - Forever young. Ja sam napravila video, jer baš volim nju i eto, toliko sam želela da je čujem - rekla je Kija.

Foto: Facebook Printscreen

Zašto baš sad ova pesma? - pitalo je Drvce.
Zato što danima želim da je čujem, a ti mi se nisi javljao. Lepše ću se osećati i volim tu pesmu i podseća me na lepe trenutke. Živela sam u Abu  Dabiju kad sam je slušala i svaki put kad sam dolazila u Vietnam, tu je bio jedan dečko koji je pevao, svirao je klavir. I svaki put kad me vidi, on mi odsvira tu pesmu. Podseća me na srećan brak koji sam imala. Mislim da će biti okej ako mi pustiš - otkrila je Kristina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Luna Đogani je primetila da Sloba i te kako pevuši njemu dobro poznatu pesmu, a onda mu je žestoko prebacila zbog toga.

Šta hoćeš, sad?! Ja volim ovu pesmu! - rekao joj je Sloba, ali ona je nastavila svojim putem.

Kija je i ovoga puta pokazala svoju najemotivniju stranu, a kako je Slobodan odreagovao kada je čuo reči ove njima dobro poznate pesme pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'