AKTUELNO

Surovo iskreno o svojim postupcima.

Ime Lune Đogani već devet meseci se provlači po tabloidima, televezijskim emisijama ali i u svim domovima. Dok je neki podržavaju, drugi su ogorčeni njenim ponašanjem koje je prikazala u rijalitiju Zadruga.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon što je uplovila u zabranjenu vezu sa oženjenim muškarcem i javno priznala da se zaljubila, išla je iz greške u grešku. Posle devet meseci i svih svađa ali i lepih trenutaka sa Slobodanom Radanovićem sinoć je došlo do možda i najtežih reči između ovo dvoje najpopularnijih zadrugara.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, blogerka je rešila da prekine svaki kontakt sa pevačem kada je shvatila da on nije raščistio osećanja prema suprugi Kristini Kockar. Sloba je burno reagovao pa joj je uputio teške reči kako njoj, tako i njenoj majki Anabeli Atijas. Pa je povodom toga Luna iznela svoje mišljenje o svom boravku u Beloj kući i to šta bi ona promenila da je sada 6.septembar i da ponovo ulazi u kompleks u Šimanovcima:

Pa ovako ja svakodnevno govorim da se kajem što sam uopšte ušla ovde ali ne kajem se, ovo mi je definitivno životna škola. Ovde sam ušla da naučim da ne budem naivna u životu a bila sam naivnija nego ikada. Manje bih verovala ljudima, više bih razmišljala mozgom a ne srcem, promenila bih to da situacija u kojoj sam se samovoljno našla me tako promeni i izgubim samu sebe. To prvenstveno zna moja majka koja zna da ovo nisam ja. Jesam ja i lenja i luda i razmažena. Nisam negativna, bezobrazna kajem se za ružne reči što sam izgovorila ljudima. Žao mi je što me je sve ovo progutalo.  - bila je iskrena Đoganijeva

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ:SLOBA PSOVAO ANABELU, Luna ga ponizila: Dok budeš spavao sa Kristinom ZAMISLI DA SAM JA pa ćeš poželeti s*ks! (VIDEO)

Radanović je samo nemo ćutao na ove reči njegove bivše devojke, ne želeći da ponovo pravi scene kakve samo oni umeju da stvore ni od čega. Šta će se dešavati još, pratićemo a verujemo da se na ovome neće završiti odnos Lune i Slobe.

Foto: Printscreen Youtube

Izlaganje mlade modne blogerke pogledajte u sledećem video-snimku.

T. R.

#Anabela Atijas

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'