AKTUELNO

Ona im je trn u oku.

Kada je ona ušla niko nije ostao ravnodušan, a nakon pet meseci koliko se već nalazi u rijalitiju ''Zadruga'' svi imaju samo reči hvale za nju. Kako kažu Gordana Džehverović je postala ozbiljan rijaliti igrač i bacila ćerku u senku.

Foto: Printscreen Youtube

Ona i Milan Milošević vole da se osame i prokomentarišu situaciju u kući pa su tako i tokom današnjeg dana pored bazena ogovarali cimere,a posebno Macu Diskreciju za koju nisu našli nijednu lepu reč.

Priča koja je sramotna, belaj... čovek koji je prevario ženu u rijalitiju da bude favorit. Ona, prevarena žena koja ušla u rijaliti i rekla da ima dečka. Luna koja je sa oženjenim čovekom, ova prostitutka koja snima filmove sa krastavcem da budu favoriti.Prljavuša jedna, jesi videla na čemu spava? Nema čaršav... Bruka i sramota. - konstatovao je Milošević.

Foto: Printscreen Youtube

Stvarno? To si ti video? - upitala ga je Goca.
Da bre, rekla jednom čoveku "Moj drug Milan Milošević..." a taj čovek sve meni ispričao - odgovorio joj je novinar.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ:KIJA BRUTALNO ISPROZIVALA SLOBU: On je glupav i pokvaren, sa njom radi sve što nije mogao sa mnom! (VIDEO)

Ovo dvoje ukućana Bele kuće su u otvorenom ratu sa starletom Senadom Nurkić, poznatijom kao Macom Diskrecijom i koriste svaku priliku da je počaste teškim rečima. Da li će buknuti još neka svađa među njima do 20.juna - ne znamo ali ukoliko do toga bude došlo mi ćemo sve ispratiti.

O čemu su još Goca i novinar razgovarali pogledajte u video-snimku ispod teksta.

T. R.

#Gordana Džehverović

#Maca Diskrecija

'