AKTUELNO

Još jedno muzičko takmičenje.

S obzirom na to da su se stanari Bele kuće odlično snašli na prethodnim takmičenjima muzičkog-scenskog spektakla, "Zadrugovizija", Veliki šef je na insistiranje milionskog auditorijuma odlučio da organizuje još jedno iznenađenje za zadrugare. Naime, on im je danas saopštio da će se u ponedeljak održati "Zadrugovizija 4".

Dragi zadrugari, Veliki šef je odlučio da u ponedeljak organizuje nešto čemu se svi radujete i što svi volite. 11. juna biće organizovana Zadrugovizija 4, poslednja "Zadrugovizija" u ovom serijalu. Sada je na vama novi zadatak, a mi se nadamo da ćete se zaista potruditi i dati sve od sebe. Ovoga puta možete sami da birate da li učestvujete kao pojedinac, sa nekim u duetu ili čak želite da vas bude troje u grupi. S obzirom na to moći ćete i sami da odaberete pesmu - pisalo je između ostalog u pismu Velikog šefa.

Foto: Printscreen Youtube

Ovo saopštenje su zadrugari ispratili aplauzom. Malo je reći da su bili oduševljeni zbog novog obaveštenja,  pa su brže-bolje počeli da smišljaju predloge za ovo muzičko takmičenje i zatražili kostime.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: ZNAM TAČNO ŠTA SI MI PRIČALA, ŠTO SE PRAVIŠ LUDA?! Ana PRIZNALA koliko puta se podvrgla estetskim operacijama, ZBOG NJENOG ODGOVORA NASTAO HAOS!(FOTO)

U ponedeljak vas očekuje nesvakidašnji spektakl koji će vam prirediti stanari Bele kuće, zato ga ne smete propustite!

Kakva je atmosfera vladala u rijalitiju, kao i predloge zadrugara možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

Foto:

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'