AKTUELNO

Pevač nije imao komentar!

Luna Đogani i Slobodan Radanović danas su razgovarali u spavaćoj sobi. Društvo im je pravio Lepi Mića, a u jednom trenutku ovaj zadrugar je izašao napolje pa su Sloba i Luna ostali sami.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Tom prilikom blogerka je svog oženjenog dečka gledala sa setom u očima, s obzirom na to da su trenutno njihovi ljubavni odnosi zahladneli. Međutim, Luna se prisetila starih dana svoje romanse sa Radanovićem.

Đoganijeva je često znala svom dečku da govori kako voli njegov nožni palac, ali i stidne dlake ispod pazuha. Takođe, Luna je jednom prilikom Slobi čak čistila pupak, a tada mu je vadila prljavštinu koja je nakupila na tom mestu. Blogerki je ovoga puta za oči zapalo ono što se nalazi ispod Slobinog pazuha.

Foto: RTV Pink

Kada izađem idem u crvku, kog ginekologa, kod kozmetičara... Svuda idem! Vidim navikao si se da više ne briješ dlačice. Navikao, šta te boli uvo - govorila je Luna Slobi.

Sloba nije imao komentar na ove Lunine reči, već se samo smeškao, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledala ova situacija iz spavaće sobe.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, Luna je sa Slobom u lošim odnosima nakon što mu je zamerila što je bio veoma ljubazan prema svojoj supruzi Kristini Kockar u toku njenog rođendana koji je bio nedavno.

PROČITAJTE JOŠ: IMAO SI PRAŠUMU: Luna se posle Slobinog nožnog palca i pupka nameračila na njegove STIDNE DLAKE! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'