AKTUELNO

Luna ubeđena da neće više biti u vezi sa Slobom.

Luna Đogani danas je pričala sa Zoricom Marković i Jovanom Tomić Matorom o Slobodanu Radanoviću nakon što su zadrugari imali sastanak na kome su birali najzlobniju osobu u Beloj kući.

Foto: RTV Pink

U toku tog sastanka često se polemisalo i o vezi Slobe i Lune, a Lepi Mića je u jednom trenutku rekao i da je to najveće zlo koje je napravljeno. Takođe u toku ovog sastanka Kija i Sloba ulazili su često u rasprave.

On forta obe! Šta laže kao pas? Čim ti priđe, menjaš stav! Ispadaš loša, Luna! - rekla je Zorica Đoganijevoj.

Foto: RTV Pink

Ja neću biti sa njim! Ni ovde, ni napolju! Idem svom životu! Da li je on mene javno prevario ili nju? Šta ja da radim? Meni se emocije nisu ugasile! - govorila je Luna.

Foto: RTV Pink

Čim ti priđe i kaže: "Ajmo, Luna, na tri minuta", ti si srećna! Ti si srećna bila na tom snimku! Ne znam kako više da te opasuljim - pričala je Matora Luni o situaciji iz WC-a.

Foto: RTV Pink

Što gubiš još to malo dostojanstva? Ti si mnogo naivna i ispadaš loša i ovde među nama i među ljudima napolju. Samo nemoj da se ljutiš. On sada lažnim gestovima prema tebi hoće da bude fer i prema tebi i prema njoj. To ne važi. To svako ko ima stav ne bi dozvolio - nastavila je Zorica.

U video-prilogu koji je dostupan u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo i o čemu su još Luna, Zorica i Matora razgovarale.

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

#Zorica Marković

'