AKTUELNO

Ubeđena da Sloba neće tražiti razvod.

Ko je najzlonamernija osoba u "Zadruzi" bila je tema popodnevnog sastanka. Kija je navela Slobu kao osobu koja je veoma zla bila prema njoj i koja ju je najviše povredila, a onda je došlo do svađe između supružnika.

Posle nekoliko minuta svoje izlaganje imala je i Teodora Džehverović koja se dotakla ove teme, branila Kiju i posvađala se sa Slobom sa kojim je nekada bila u dobrim odnosima. Takođe posle Teodorinog izlaganja došlo je do nove svađe Kije i Slobe.

Foto: RTV Pink

Jeste najveće zlo ta prevara. Ja sam bila, ne svedok, nego prva osoba koja je ćutala o svemu tome, ali nisam mogla u tom momentu da okrenem leđa ni njoj (Luni), ni Slobi. Na kraju sam ja sebi učinila loše i ispala budala - govorila je Teodora.

Foto: RTV Pink

Teodora izvini jesi ti prevarila dečka? - ubacio se Sloba.

Foto: RTV Pink

Dečka! Ako me već bockaš Slobo, ja nisam bila u braku i pet godina u vezi. Došla ti je žena ovde, gledala te sa Lunom to što si radio. Na kraju još ste u braku i daješ joj lažnu nadu. Sada svoju prljavštinu pereš mojom - pričala je Teodora Slobi.

Nakon Teodorinog izlaganja, došlo je do još jedne svađe za stolom između Kristine Kockar i Slobodana Radanovića.

Foto: RTV Pink

Ako voliš nekoga kao sestru, onda ne guraš svoj jezik njoj u usta. Traži razvod, učini svoju k*rvetinu legalnom! Napravi je legalnom, traži razvod! Ja znam da nećeš tražiti razvod! To ti praviš od nje. Ne vodim je ja u WC! Nisam ja oženjena, nego ti! Pi*ko jedna! - govorila je Kija Slobi.

Sastanak je nakon ovog Teodorinog izlaganja završen, a Sloba i Kija nastavili su svoju svađu. U video-prilogu ispod pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

#Teodora Džehverović

'