AKTUELNO

Sedmorica nije moglo da ga smiri.

Prethodne noći nastala je brutalna svađa između Lepog Miće i Nemanje Đerića Đeksona. Sukob je bio na granici fizičkog okršaja a zadrugari i obezbeđenje su dali sve od sebe da zaustave razjarenog repera.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, učesnicima su puštani klipovi a između ostalog i jedan na kom se vidi kako Đekson i njegova devojka Andrijana Radonjić imaju intimne odnose. Ovo nije promaklo Lepom Mići koji je iskoristio priliku i neprestano provocirao repera.

Foto: TvPink Printscreen

Ja tvrdim da ste se je*ali. Imali ste s*ks u nedelju - urlao je Mića.

Uprkos tome što su i Andrijana i Đekson tvrdili da do odnosa nije došlo, pevač im nije verovao. Mića je nastavio da proziva ove zadrugare, a onda je uvrede počeo da izgovara i Đekson.

Foto: TvPink Printscreen

Ložiš se na devojčice od 20 godina. Pedofilčino jedna. Smrdi ti iz usta na pakao - vikao je Nemanja.

Foto: TvPink Printscreen

Mića i Đekson su počeli da se unose jedan drugom u lice a onda je pevač pljunuo repera. Mića je spomenuo i to da je reper navodno koristio nedozvoljene supstance, što je Đerića toliko isprovociralo da je krenuo fizički da se obračuna sa pevačem.

Sloba Radanović, Radisav Stefanović Žuti, Marko Miljković, Vladan Vojnović Vojke ali i momci iz obezbeđenja nisu mogli da obuzdaju razjarenog Đeksona kada je krenuo na Miću.

Foto: TvPink Printscreen

U toku ovog okršaja Sloba je, sa Đerićem u naručju, pao na pod, ali Nemanja nije odustajao i ponovo je pokušavao da se dokopa Miće.

Na svu sreću, fizički kontakt je izbegnut ali svađa se kasnije nastavila i u dvorištu luksuznog imanja.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: IMA PODRŠKE ALI I KRITIKA: Nadica otkrila šta Slobini i Kijini sugrađani misle o njihovom pomirenju! (VIDEO)

Kako je izgledala ova neprijatna situacija pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Nemanja Đerić Đekson

'