AKTUELNO

Neće više da se ponižava zbog Radanovića!

Na pitanja gledalaca su noćas odgovarali zadrugari, a glavna tema bio je odnos Slobodana Radanovića sa suprugom Kristinom Kockar i devojkom Lunom Đogani. U toku pauze, Radanović i Kija izašli su u dvorište gde su se svađali. Sinoć je Sloba pred svima priznao da voli Lunu i da želi razvod od Kije.

Foto: RTV Pink

Dok su se raspravljali Slobodan je u nekoliko navrata vikao na svoju suprugu, a u jednom trenutku je bacio predmet koji je držao u ruci zahtevajući od Kristine da prekine sa pričom.

Ti meni kažeš svoje argumente, ti si planirao porodicu sa njom, govorio deca, ovo, ono... I posle ti kažeš meni da me voliš! Kako ja da verujem? Koliko si ti mene sinoć ponizio, zapravo ponizio si sebe! Namerno to radiš sada! Ti si meni rekao: "Ako nas dvoje krenemo dalje, zaboravljamo na sve, nećemo više da se vraćamo na staro" - izjavila je Kija.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ja sam sa tobom u braku, sinoć si izabrao sve! Ne možeš da imaš komunikaciju sa njom, sa ljubavnicom svojom, sa devojčicom sa kojom si me prevario! Moja mama kada sam je videla poslednji put rekla mi je da te pustim niz vodu, svi su mi rekli, u čestitkama čitam da ljudi ne žele da budem sa tobom, ali ja hoću da budem mirna! Ti si dečko mene sinoć ponizio poslednji put! - nastavila je Kristina.

Foto: RTV Pink

O čemu su još razgovarali Slobodan Radanović i Kristina Kockar, kao i kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta. Podsetimo, Slobodan Radanović je pre žurke u utorak uveče otišao kod svoje devojke Lune Đogani i rekao joj kako ne može bez nje.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'