AKTUELNO

Vrlo brzo se pokajala pa ponudila da mu opere majice.

Danas se dogodila jedna velika svađa između Nemanje Đerića Đeksona i Zorice Marković. Pevačici je zasmetalo što joj reper nije kupio nes kafu pa je zbog toga osmislila način da mu se osveti.

Foto: TvPink Printscreen

Đekson je zajedno sa Lunom Đogani i Teodorom Džehverović išao u kupovinu, ali oni su zaboravili da kume Zoričinu kafu. Ona je Nemanji uzela ovo za zlo, jer je smatrala da je namerno to uradio.

Kako bi se osvetila, Markovićeva je bacila reperove stvari kroz prozor. Kada je saznao od Slobe Radanovića šta je pevačica uradila sa njegovim stvarima, Đekson je počeo da urla.

Je l' sam ja nekome bacio stvri ovde za devet meseci? Je l' sam nekome pipnuo odeću ili privatne stvari I ja mafijam? Rekao sam vam, zadnjih dvadeset dana će da vam bude pakao ovde - vikao je Nemanja.

Foto: TvPink Printscreen

On je zamerio Zorici što mu nije rekla šta se dogodilo već je tu informaciju dobio od Radanovića koji se uporno pravdao da ništa nije kriv.

Ja bih ti rekla, ne bojim se da ti kažem. Idi dohvati stvari ja ću da ti operem - spustila je loptu Markovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Đerić je nakon ove Zoričine izjave takođe spustio ton i naveo da nije očekivao od nje takav postupak, naročito zato što je pevačica upućena da njemu nedostaju stvari.

Ne mogu da verujem da mi ti bacaš stvari. Mogao bih da shvatim da je to Mina, ili neka druga žena, ali ti - bio je šokiran Đekson.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: JOŠ JEDNA SVAĐA ZBOG NAMIRNICA: Među zadrugarima zavladala OPŠTA POMETNJA ZBOG OVOG! (VIDEO)

Veruj, ovo je od srca a to je se*sualno. Ovo je majčinski - rekla je Zorica.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Nemanja Đerić Đekson

#Zorica Marković

'