AKTUELNO

Bivši ljubavni par od večeras više neće komunicirati.

Nakon žestoke svađe između Lune Đogani, Slobodana Radanovića i Kristine Kockar, akteri ovog događaja odlučili su da još jednom presaberu utiske. Blogerka je prišla pevaču i pokušala da mu pojasni u čemu je problem i koju je odluku ona donela.

Foto: TvPink Printscreen

Ti znaš da ja nisam takav čovek da ti zamerim što si čitao čestitke. Videla sam da ti je bilo lepo, najlepše veče do tada. Bilo mi je krivo što se ranije nisam pobukla. Nisam zaslužila da mi govoriš "fak of". Ona je malo pre ustala i rekla kako bi se ti pomirio sa njom ali se plašiš da ćeš da izgubiš mene i obezbeđen stan. A za mene si ti isti čovek kao i ona jer znaš kakva je - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijeva je više puta ponovila Slobi da je ona u celoj njihovoj priči jedina iskrena i da će moći da ga pogleda u oči ako se nekad sretnu nakon rijalitija.

Ja mogu da te pogledam u oči i da ti kažem da nisam ni jednom slagala. Ja sam takav čovek, ja ne lažem. Ja spavam mirna, jer znam da sam u celoj ovoj priči iskrena, jesam ispala ljubavnica ali sam čovek, nisam lažov i ne igram igru. Nemoj da pričaš loše o meni, ja o tebi neću. Ne komuniciramo, ne obraćam ti se, ne diram te. Hoću ovih dvadeset dana da budem ono što jesam. Sada mi je lepo, uživam, prelepo mi je. Nikad nisam bila ono što jesam - rekla je blogerka.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba je nekoliko puta pitao svoju bivšu devojku da li je sigurna da su njih dvoje završili svoju priču i da se više neće miriti. Luna je bila nikad odlučnija u svojoj odluci i naglasila da se pevaču više neće obratiti.

Ti si rekla da si sa mnom bila u depresiji, da si samo ležala u krevetu - konstatovao je Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

Pa jesmo, i ti i ja smo samo ležali. Nisam ljuta, nisam besna, po prvi put, samo sam ravnodušna. Guraj svoju priču, ja te podržavam, ti okreći glavu ja sam samo to htela da ti kažem. Odoh da uživam u izolaciji - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NAKON ŠTO JE MATORA PRIZNALA DA JE IMALA NEŠTO VIŠE OD PRIJATELJSTVA SA LUNOM, ANABELA POZELENELA OD BESA: Bolesnica pravi od sebe bitnu facu, srešćemo se! (FOTO+VIDEO)

Sloba je zamerio blogerki i zbog toga što je cimeri povezuju sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, sa kojim će ove nedelje ona deliti i izolaciju. Pevač je prebacio Luni i što spominje bivšeg dečka, Srđana za kog veruje da će je čekati kada izađe iz rijalitija.

Kompletan razgovor bivšeg ljubavnog para pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'