AKTUELNO

Našao četvrtu devojku u Zadruzi?

Nemanja Đerić Đekson i Andrijana Radonjić odlučili su da stave tačku na svoju romansu koju su započeli u rijaliti programu "Zadruga". Oni su ranije danas imali i razgovor u toku kog su pominjali i bivšeg dečka pevačice.

Foto: TvPink Printscreen

Takođe, Đekson je rekao Andrijani kako mu nije bilo drago što ga je njen otac i bivši zadrugar Duško Radonjić, juče u emisiji preko video-poruke pitao za bivšu devojku Tijanu. Podsetimo, Andrijanin otac u nekoliko navrata jasno je ćerki dao do znanja da nije prihvatio njenu vezu sa reperom.

Foto: RTV Pink

Sa druge strane, Luna Đogani trenutno ne razgovara sa svojim oženjenim dečkom Slobodanom Radanovićem koji je sada u još boljim odnosima sa suprugom Kristine Kockar, što je i sam prizano u Rajskom vrtu danas.

Foto: RTV Pink

Sunčano i toplo majsko popodne, zadrugari su između ostalog iskoristili i kako bi uživali u čarima bazena koji se nalazi u "Zadruzi". Nakon što je Luna videla Kiju kako ruča pored Slobe i razgovara sa njim, blogerka je otišla u bazen gde se družila sa Nemanjom Đerićem Đeksonom i takmičila se u ronjenju.

Ajde da probamo. Ko izađe prvi. Ko će duže da izdrži da roni i da ne izađe iz vode. Gledamo se ti i ja u vodi. Ajde! - govorila je Luna Đeksonu.

Foto: RTV Pink

S obzirom na to da su sada i jedno i drugo slobodni i da Đekson važi za velikog zavodina pošto je do sada u "Zadruzi" imao čak četiri devojke (Anđelu Vešticu, Minu Vrbaški, Jelenu Krunić i Andrijanu Radonjić) videćemo u danima koji su ispred nas da li se između ovih zadrugara stvorila neka nova vrta emocija.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Đekson

'