AKTUELNO

Nije časila časa, već je u Beloj kući krenula da radi na novom projektu!

Luna Đogani prethodnih devet meseci živi svoj život pred milionskim auditorijumom u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, Zadruzi. Ona je tu započela vezu sa oženjenim muškarcem, živela pod istim krovom sa njegovom suprugom i njim, svađala se, pokazivala i više nego što treba, a gledaoci nisu znali šta još mogu da očekuju od nje.

Foto: Printscreen Youtube

Ipak, njoj su se tu desile mnoge lepe stvari, a tako je bilo i napolju. Naime, dok ona živi u velelepnom gradu nadomak Beograda, u stvarnom životu je lansirana njena modna kolekcija "Luna Đo". Ona se protekle subote jako obradovala kada joj je novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević, saopštio da je krenula prodaja njenih modela, kao i promo spot i reklama na Instagramu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TAJNI RAZGOVOR SUPRUŽNIKA! Kija i Sloba pričali u šiframa a onda mu Kockareva zapretila: HOĆEŠ DA TI LUPIM ŠAMAR?! (VIDEO)

Očigledno je to motivisalo ovu blogerku, pa je odlučila da se ovih dana pozabavi novom kolekcijom, a kako nije želela da časi časa, ona je već počela da skicira nove modele. Kako oni izgledaju, pogledajte u nastavku.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Autor: N. Vujčić

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#moda

'