AKTUELNO

Pinkovoj zvezdi nije bilo prijatno.

Tokom večeri Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson su se osamili u Hotelu "Zadruga" i razmenjivali nežnosti daleko od očiju njihovih cimera. Otkako je rijaliti napustio njen otac Duško i za novog vođu postavio svoju mezimicu, on im je ostavio otvoren put da uživaju u svojoj ljubavi.

Foto: Printscreen Youtube

Njih dvoje su se dugo mazili i ljubili, smeškali se i razmenjivali poglede, a u jednom trenutku se na vrata hotela pojavio Lepi Mića. No, oni na to nisu obratili pažnju, niti su dozvoli da im bilo ko pokvari trenutak užitka.

Foto: Printscreen Youtube

Da podsetimo, otkako je Đekson uplovio u vezu sa Pinkovom zvezdom, on tvrdi da se promenio i da ima puno poštovanje prema njoj, jer se ona razlikuje u odnosu na sve njegove prethodne devojke. Pa iako je poznato da je Đekson vodio ljubav sa ostalim ukućankama sa kojima je bio u vezi, sa Andrijanom to još uvek nije uradio.

Foto: Printscreen Youtube

Da li će se do kraja nedelje ovaj ljubavni par prepustiti strastima i preći na viši nivo, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: TUŽNO JE KAD NEKO OD SVOG DETETA PO SVAKU CENU PRAVI ŽRTVU: Anabela nas je lažno optužila i čist humor pretvorila u patetiku! (FOTO)

Nemanja je u Andrijaninom prisustvu pustao i izduvne gasove, na šta se Pinkova zvezda malo posramila, pa se u nekoliko navrata pokrila jorganom. Šta su njih dvoje još radili i kako su se zabavili dok su bili u krevetu pogledajte u narednim video-snimcima.

Pink.rs

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'