AKTUELNO

Sve što joj leži na srcu iznela u pesmi!

Tokom prethodnog dana stanovnici velelepnog imanja nadomak Beograda imali su mnogo vremena za odmor i uživanje, a neki zadrugari su ovaj period iskoristili za pevanje dobro poznatih hitova.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Nadežda Biljić i Kristina Kockar osamile su se u dvorištu luksuznog gradića i stihovima pokušale da dočaraju situaciju u kojoj se svaka od njih nalazi.

Podsetimo, Kija je u "Zadrugu" ušla kao prevarena supruga pevača Slobodana Radanovića, dok je Nadežda pre nekoliko dana raskinula veridbu sa Mikijem Đuričićem. Učesnice su zajedničku tugu pokušale da zaleče muzikom.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Pa počeh na tebi da joj zavidim. Oko moje, znali smo dobro šta radimo, da uzalud tražimo ono što već imamo - orilo se imanjem dok je Kija koristila sve svoje pevačke kapacitete kako bi dočarala emociju u ovoj pesmi.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Biljićeva, koja je već afirmisana pevačica, pomogla je Kristini u izvedbi ove numere pa su zadrugarke nastavile da se prisećaju pesama koje opisuju njihovu priču.

Hitovi su se ređali a zadrugarke nisu odustajale od pevanja, pa je ovo popodne njima prošlo u veoma pozitivnom i dobrom raspoloženju. Ipak, ono što je ostalo nerazjašnjeno jeste da li je Kockareva ove stihove posvetila svom suprugu, Slobi.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NADEŽDA OČAJNA ZBOG RASKIDA VERIDBE: Mikiju sam već oprostila, teško mi je, za sve sam ja kriva! (VIDEO)

Koje pesme su Nadežda i Kija pevale i kako je sve zvučalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Slobodan Radanović

'