AKTUELNO

Smatra da njihova veza neće opstati nakon Zadruge?

Prethodne noći Vladan Vojnović Vojke dobio je tajni zadatak da sa Nemanjom Đerićem Đeksonom razgovara o njegovoj bivšoj devojci, Tijani Stojanović, koja je ušla u Zadrugu u okviru "neočekivanih pojava" koje se događaju na imanju.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je svima dobro poznato da Vojke ne voli previše da razgovara sa svojim cimerima, Drvo mu je dodelilo ovaj "težak" zadatak da bi mogao da dobije poklon za svoju devojku Saru Reljić.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam je pogledao u jednom trenutku i ona je počela da se smeje. Ne znam što je ušla kad je rekla da nema šanse - započeo je Vojke razgovor na ovu temu sa svojim prijateljem.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nju gotivim, van toga što smo se je*avali, ali je gotivim. Kul je sve - rekao je Nemanja.

Kako se razgovor nije razvijao, Vojnović je ponovio kako nije mogao da veruje da će Đeksonova bivša ući u Zadrugu, pa makar i zbog zadataka.

Foto: TvPink Printscreen

Ni ja. Nisam mislio da ima m*da da uđe na jedan dan. Nije ona mica uopšte. Bila je ona spremna na svašta da mi uradi iz sujete i ljubomore. Dobra je ona kad si sa njom ortak, ali kad si sa njom, to je psiho lik - rekao je Nemanja.

Vojke je pitao svog prijatelja i šta mu je sadašnja devojka Andrijana Radonjić rekla zbog ove iznenadne posete i kako je reagovala.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OVAJ POTEZ JU JE DOTUKAO: Luna ispričala Viktoriji šta je Slobodan uradio, PA BRIZNULA U PLAČ! (VIDEO)

Ništa, Andrijana je kul, šmeker, boli je ku*ac. Andrijana je devojka za primer, suprotnost od svega. Imao sam dve takve devojke kao što je ona. Za ženidbu devojka, nije za mene definitivno. Nije ona za moj način života. Generalno, ja ne bi trebalo da imam devojku, pogotovo ne dobru devojku kao što je Andrijana. Odgovorna, samostalna, znaš ti šta je ona prošla u životu, a ostala moralna, na nivou. Ona ne zaslužuje lika kao što sam ja. Ne znam da li bi sa mnom izdržala mesec dana napolju. Znam šta ću ja da radim kad izađem, koji će "storiji" da izlaze. Neću se ni sećati. Sad bi bilo "Halo, hajde briši onaj stori". Takav bih bio, ne zato što bi mi ona k*njala već zato što bi meni bilo žao. Onda bih morao da se smirim, da budem kul, da ne pijem - bio je isken Đekson.

Foto: TvPink Printscreen

Nemanja je u nastavku ovog razgovora pričao o svojoj bivšoj devojci i o tome kako joj je napravio dobru reklamu svojim boravkom u rijalitiju. Vojke ga je neprestano navodio da produbljuju razgovor, a sve u cilju da uspešno odradi svoj tajni zadatak. Da li će ovaj razgovor biti dovoljan da Sara za obeležavanje osam meseci veze dobije planirani poklon ostaje nam da saznamo.

Šta je sve Đekson ispričao o svojoj bivšoj devojci, Tijani, ali i o Andrijani pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Vladan Vojnović

#Vojke Đans

'