AKTUELNO

Osamili se na dušeku u bazenu.

Luna Đogani je pre nekoliko dana definitivno stavila tačku na svoju vezu sa Slobom Radanovićem. Iako je pevač sa Đoganijevom prevario svoju suprugu, Kristinu Kockar, njih dvoje ipak nisu uspeli da opstanu zajedno.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ANA PREDSTAVILA ACU RODITELJIMA KAO SVOG DEČKA, mama joj žestoko zamerila: NEMOJ DA IDEŠ TAKVA PO KUĆI! (VIDEO)

Da je među njima zaista sve gotovo, dokazala je Luna prethodne noći kada je sa Banetom Čolakom uživala na dušeku u bazenu, dok je Sloba sastavljao svoj spisak za kupovinu.

Foto: TvPink Printscreen

Blogerka i Čolak su razgovarali o zadatku koji je trenutno na snazi u Zadruzi, a to je ignorisanje neobičnih pojava na luksuznom imanju.

Ja bih umrla da vidim tatu ovde, i tatu i mamu - rekla je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Najbolje da ću da iskuliram porodicu. Jasminu nisam video devet meseci - složio se Bane koji se setio svoje majke.

Oni su uživali na dušeku koji se lagano kretao i njihao po vodi, a onda im se pridružila Nadežda Biljić pa su svi zajedno ugodno ćaskali.

Foto: TvPink Printscreen

Luna ni u jednom trenutku nije pogledala gde je njen dojučerašnji dečko, a ni Sloba nije izlazio iz Bele kuće, te nije video ovaj romantični trenutak. Ostaje nam da nagađamo, kako će Radanović reagovati kada sazna za ovo.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Bane Čolak

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'