AKTUELNO

Kao iz topa odgovorila na pitanje novinarke.

Subota uveče je rezervisana za nominacije ali i za pitanja novinara u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, Zadruga. Ovoga puta, novinari su prvo "pretresli" ljubavni trougao, Slobu Radanovića, Kristinu Kockar i Lunu Đogani.

Kada si prepričavao Luni događaje sa godišnjice, čini se da si preleteo preko lepih reči koje ste jedno drugom izgovorili. Prisećali ste se zajedničih trenutaka, bilo je i razgovora o tome da li postoji druga šansa za vaš brak - obratila se novinarka Radanoviću.

Foto: TvPink Printscreen

Normalno da je bilo lepih reči. Postavljao sam joj pitanja koja su me zanimala, da li je svesna gde je ona grešila i zbog čega sam ja dao sebi za pravo da ovo uradim, zbog čega je naša veza otišla tim tokom kojim nije trebalo. Hteo sam da vidim da li ona mene u neku ruku može da razume, zbog čega sam ovo uradio. Posle nekog vremena, izgubi se zla krv i ostanu samo lepe uspomene. Ja nisam zlopamtilo, sećam se samo lepih trenutaka - obrazložio je pevač.

Novinarku je interesovalo da li je Sloba preskočio da taj deo razgovora prepriča svojoj devojci, sa kojom je prevario Kiju, jer se pribojavao da će ona to pogrešno shvatiti.

Foto: TvPink Printscreen

Upravo zato - rekao je Sloba.

Nakon što je ovo izgovorio, Luna je pobesnela, pa je nastalo manje "prepucavanje" između ljubavnog para. Ipak, novinarka je želela da čuje i Kristininu stranu priče.

Foto: TvPink Printscreen

Kada ti je Sloba priznao pre neko veče da nikada nije prestao da te voli, dodao je to da je mislio da te voli kao osobu a ne kao ženu. Da li mu veruješ kada to kaže - pitala je novinarka Kockarevu.

PROČITAJTE JOŠ: SLOBA IH POGLEDAO U OČI I PRIZNAO SVE: Luna je pokazala NERAZUMEVANJE, a Kiji sam uradio mnogo težu stvar! (VIDEO)

Ne - odgovorila je kratko i jasno Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Smatraš da te i dalje voli kao svoju suprugu - ponovo je pojasnila pitanje novinarka.

Kija je na ovo pitanje, brzinom svetlosti, odgovorila potvrdno, što je začudilo zadrugare dok njen suprug nije imao reakciju.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'