AKTUELNO

Luna priznala da joj se pevač gadi zbog ovakvog ponašanja.

Prošle nedelje su Slobodan Radanović i njegova supruga, Kristina Kockar, koju je prevario u rijalitiju, proslavili prvu godišnjicu svog braka daleko od Zadruge. Zbog ovoga je Luna Đogani ostavila pevača i od tada se događaju svakodnevne svađe između njih dvoje.

Foto: TvPink Printscreen

Večeras novinari postaljaju pitanja zadrugarima a jedno od njih bilo je upućeno Luni koja je nakon žestoke svađe sa Radanoviće navela da joj se on gadi. Novinare je interesovalo da li blogerka to i sada misli.

Nisam to rekla Miljani, ali sigurno sam to nekad rekla. To tako mislim, kao što sam rekla. Razgovaraćemo sve dok smo ovde, nema potrebe da se svađamo. Na tome će se i završiti. Ne znam da li mi je teže kad razgovaram ili kad ne razgovaram sa njim. Ne mislim da je loš, dokazao je na mnogo načina da je dobar čovek. Desilo se to što se desilo, ja nastavljam dalje, i on takođe i to je to - odgovorila je na pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj stav svoje bivše devojke prokomentarisao je i Sloba koji je bio vidno iznenađen ovakvim Luninim odgovorom.

Malo sam zatečen, jer mi je posle toga rekla da ne misli to, a sada kaže da sve to misli. Juče smo bili ok, situacija se menja na pola sata. Sat vremena je super, sat vremena me izbegava. Ne znam šta misli i pustiću da vreme pokaže - rekao je Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

Novinare je interesovalo i da li se pevač kaje i da li bi ponovio svoj postupak, odnosno odbio proslavu godišnjicu sa Kijom, kada bi imao priliku za to.

U toj situaciji je ona bila povređena, ali nije bilo za gađenje. Nije toliko bilo drastično da bih joj se zgadio. Nisam imao jednu mrlju u odnosu sa njom osam meseci, tako da ne znam šta da kažem za to. Ja sam želeo da izbalansiram sve, da niko ne bude povređen, ali eto, ispalo je tako. Ja sam se o svemu dogovarao sa njom. Hteo sam da ispoštujem tu godišnjicu, da ispadnem korektan kad već nisam ispao na početku. Nije mi bila namera da povredim drugu stranu tim postupkom. Otišao bih ponovo. Nije mi žao jer nisam radio ništa drastično loše. Nisam hteo da povredim Lunu, da se ona oseća ugroženo ni da pomisli na nešto loše - naveo je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: RASKINULI SMO: Nakon OVE Nadeždine izjave, Miki ODLUČIO da OKONČA VERIDBU? (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'