AKTUELNO

Miljana je bila oduševljena Drvcetovim potezom.

Miljana Kulić je zajedno sa Markom Miljkovićem, Lepim Mićom i Macom Diskrecijom išla u kupovinu namirnica. Kako se spekulisalo, Mića i Maca imali su žestoku svađu u kombiju, a ni Miljana i Marko nisu bili izuzetak.

Drvo mudrosti je saznalo za sve što se u tom trenutku dešavalo, pa je pozvalo Miljanu na razgovor. Drvce ju je odmah upitalo šta se dogodilo i zbog čega ona ima sve češće konflikte sa ovim takmičarem.

Foto: TV Pink Printscreen

Konstantne svađe između Marka i mene. Počeo je u kombiju da me napada, pričao je sa Mićom i Macom, tj. sam sa sobom, jer ga niko nije ni slušao. U smislu, osam meseci mi je bilo dosadno dok Miljana nije došla. Ona je kao inspirativna za svađu. On je totalno nebitan i na planeti, kamoli u rijalitiju. Vređao me, govorio da imam hepatitis i herpes. On to sve radi samo da bi ostao u rijalitiju. Žao mi je što nebitnim ljudima dajem prostora i vremena, nikako da ispravim tu grešku. Da mi nije bio toliko drag i da ga nisam volela, gledala sam ga ko starijeg brata. Evo kako mi se vratilo, sva dobrota mi se obila u glavu. kad sam shvatila da je ološ i da je počeo da igra igru sada ću ološe gaziti do kraja ovih 15 dana. A i znam, svakako znam da će u finalu biti 25. Smešan je, providan je. Možeš misliti, Drvence, daj nekome vlast u ruke videćeš kakav je. On kada je bio vođa Milanu nije dao budžet, kao ni meni. On je bio u čudu kad sam ja njemu davala veći bez obzira na sve loše što smo imali. Marko Čupavko, tupavko, prevrtljivko i tako dalje... Jao, mnogo mi smetaju ovi papagaji - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukućanka je nekoliko puta ponovila da joj buka koju prave papagaji izuzetno smeta, a Drvce je pokušalo da reši i taj problem: Miljana, ukoliko ti smetaju papagaji, oni će prestati da ti dosađuju ako im nešto lepo otpevaš.

Miljana je odlučila da to učini odmah, pa im je otpevala pesmu ,,Isplači se, otvori dušu". Kada je završila sa svojim izvođenjem ona je bila iznenađena što su se papagaji zaista utišali.

Foto: TV Pink Printscreen

Imala sam papagaja Miška i on je uginuo, tako da od tad ne mogu da se igram sa drugim papagajima, osećam se da ako bih imala drugog ja bih izdala mog Miška - priznala je Miljana.

Kako je izgledala ova zanimljiva situacija pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Miljana Kulić

'