AKTUELNO

Cakana nije podržala njen stav.

Prethodne noći održano je još jedno izbacivanje iz Bele kuće. Gosti u studiju televizije Pink bili su prijatelji i članovi porodice nominovanih, a među njima i mama Mine Vrbaški, Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je prokomentarisala ponašenja njene ćerke u poslednjih nekoliko dana. Podsetimo, Mina je na sve načine pokušavala da ponovo zavede svog bivšeg dečka, Nemanju Đerića Đeksona, i rasturi njegovu vezu sa Andrijanom Radonjić.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je sinula kada je videla Tomu. Poslednja rečenica joj je bila da voli Đeksona i gledala je u sto, brk joj se smešio. Ne voli ga, to je definitivno. Mina je fantastična glumica i ovo je sve gluma. Ono histerisanje od pre nekoliko dana, kad ju je Mića vadio iz kupatila, onaj bes, histerija, to je gluma, nema ni trunke emocija. Kada se to dešavalo, bila sam potpuno mirna, ja se nisam pomerila, čak nisam ni odgledala do kraja, nego sam prebacila. To je bila loša gluma a i ovo danas kada je videla Tomu a rekla da voli Đeksona - rekla je Minina mama.

Iako je Dragica Radosavljević Cakana, podrška druge nominovane Snežane Mišković Viktorije, naglasila da ona ne bi mogla tek tako da gleda histerisanje svog deteta, Ivana je ostala pri stavu da njena ćerka sve glumi.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SLOBINA SESTRA PRIZNALA DA NIJE PODRŽAVALA VEZU SA LUNOM, pa otkrila nove detalje iz njegovog braka sa Kijom! (VIDEO)

Ja mislim da će ona prvo pozvati Tomu kada izađe iz Zadruge. Ona hoće da naplati Đeksonu svaku suzu. Želi da mu vrati i njen cilj bio je da on kaže da hoće da bude sa njom, i da se nasmeje. Ovo sad mi je malo i simpatično, dokle god se ništa konkretno ne desi - rekla je Ivana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Dragana Cakana Radosavljević

#Ivana Vrbaški

#Mina Vrbaški

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Nemanja Đerić Đekson

'