AKTUELNO

Ide srcem!

Filip Đukić i Marija Ana Smiljanić danas popodne dobili su pitanje od Anđele Veštice u toku dela programa kada su bivši zadrugari ispitivali aktuelne stanare najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga".

Foto: E-Stock/Kobra

Da li ste svesni Marija Ana i Filipe kako izgledate napolju dok urlate jedno na drugo - bilo je pitanje Anđele Veštice.

Foto: Printscreen

Ovi zadrugari ostaće upamćeni kao ukućani koji su se često svađali, nakon čega su se mirili i vodili intimne akcije na raznim mestima na imanju. Pre nekoliko dana Marija Ana Smiljanić napisala je i oproštajno pismo Filipu Đukiću, nakon čega je odnos ovih zadrugara ponovo zahladneo.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je Filip Đukić odgovarao na pitanje koje je dobio od strane Anđele Veštice rekao je kako se nije sa Marijom Anom svađao u poslednje vreme. Filip je izneo svoj stav, a Marija Ana je završila u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam uvek radila ono što sam osećala i što mislim da treba. Išla sam srcem, a sada sa presekla. To sada osećam u ovom trenutku i to je trebalo još davno da se desi, a jednostavno mi je sada pukao film. Gledao sam da sredim neke stvari sa njom, to nije moguće. Teško mi je zbog svega. Prošli smo mnogo toga i sada na ovakav način da prekinemo sve... - govorila je Marija Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da smo svesni, zadnjih deset dana nema svađa. To što ona radi, da ide srcem, ovako se ne ide srcem. Tebi tek sada ide iz d*peta u glavu sve što sam ti ja pričao - izjavio je Filip.

U jednom trenutku ustala je i Miljana Kulić, koja se posvađala sa Filipom Đukićem. Ovu situaciju možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi ispod u nastavku teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Anđela Veštica

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

'