AKTUELNO

Mina Vrbaški je više ne zanima!

Šta će biti sa njenom vezom sa Nemanjom Đerićem Đeksonom od Andrijane Radonjić želela je noćas da čuje Miljana Kulić u okviru Igre istine. Trudnica je pitala pevačicu i kako gleda na Đeksonove bivše devojke, kao i da li se kaje što je zbog repera ostavila dečka sa kojim je bila pre ulaska u "Zadrugu".

Foto: RTV Pink

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je govorila i kako smatra da Đekson preko Andrijane, za koju smatra da je fina i vaspitana devojka, kako je Kulićeva izjavila reper "pere obraz" zbog svojih ranijih ljubavnih veza.

Što se mene tiče, to je iskreno. Ja vidim sa njegove strane da je iskreno. U slučaju da sam se ja za*ebala i pogrešno procenila, njemu na dušu! Ja mislim da on ne glumi. To šta je radio pre mene i sa kim je radio, to me ne zanima - rekla je Andrijana.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Pre nekoliko dana Mina Vrbaški, koja je ranije bila u vezi sa Đerićem, uvukla se u Đeksonov krevet u nameri da imaju intimne odnose. Što se ove ukućanke tiče, Andrijana je rekla da je sve videla na snimku koji je pušten zadrugarima i da je ne zanima Mina.

Okrećem novi list i ne zanima me šta je bilo pre. Ne verujem u Mininu priču, jer je više puta slagala - govorila je pevačica.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink reality - printscreen

U nastavku je Andrijana govorila i o sada već bivšem dečku koga je ostavila pred kamerama zbog Đerića, nakon što ju je Miljana pitala da li se kaje zbog svega i da li smatra da će biti sa njim kada izađe iz "Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam objasnila što se tog momka tiče, kako je i šta je. Moj tata zna kako je izgledala ta veza. Nije mi lako što sam tako odlučila i neću se sigurno miriti sa bivšim momkom. Napolju ćemo Đekson i ja videti šta ćemo. Sigurno se neću vratiti bivšem momku i nije mi krivo. Svesna sam da mi ovo nije trebalo, ali šta da radim - izjavila je Andrijana.

Autor: S. Kuvekalović

#Andrijana Radonjić

#Đekson

'