AKTUELNO

Pevačica nije mogla da dođe sebi!

Anđelo Ranković i Teodora Džehverović, par je koji je svoju ljubavnu romansu započeo pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga". Ovi stanari biće upamćeni po čestim svađama, ali su sve probleme uspeli da prevaziđu, zbog čega su večeras proslavili osam meseci svoje ljubavi.

Foto: RTV Pink

Kako bi ovaj dan pamtili ceo život, Veliki šef obezbedio je iznenađenje za njih dvoje. Anđelo je svojoj devojci poklonio znak pažnje, a u jednom trenutku, na nebu iznad "Zadruge" mogao je da se vidi i vatromet.

Foto: RTV Pink

Tresem se, j*bote! Osam meseci, ovde smo se prvi put poljubili. Hvala na svemu! Volim te! Ti zaslužuješ sve najbolje u životu - kroz suze je govorio Anđelo Teodori.

Foto: RTV Pink

Ti nisi normalan! Još ja vidim gledaš tamo i mislim se čoveče, pre osam meseci smo se poljubili pored jezera. Kako bi mi bilo teško da ti nisi bio tu. Ja ovo gledam kao našu zajedničku pobedu - govorila je pevačica svom momku.

Foto: RTV Pink

Ostali ukućani odmah su istrčali kako bi videli šta se dešava pored jereza, a u prvim redovima našla se majka pevačice, Gordana Džehverović koja je bila ponosna na ćerku. Podsetimo, Anđelo i Gordana ranije su znali da ulaze u svađe zbog manekenove majke koja je bila protiv pevačice.

Foto: RTV Pink

Kaže Luna: To je ljubav, a ne ovo moje! - izjavila je Zorica Marković.

Nakon ovog romantičnog trenutka, zadrugari su čestitali svojim cimerima, a kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Teodora Džehverović

'