AKTUELNO

Već razmišljaju šta će raditi po izlasku iz rijalitija.

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković su otpočeli svoju vezu u rijalitiju "Zadruga", uprkos činjenici da je tada mlada pevačica imala dečka. Iako su na samom početku imali velikih poteškoća, čak su i nekoliko puta raskidali, oni su uplovili u deveti mesec.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Njihova romansa je prošla kroz mnogobrojne turbulencije kako zbog toga što Teodora nije imala poverenja u Anđela, pa mu je ljubomorisala kada bi provodio vreme sa svojim cimerkama, a tako i zbog toga što njihovu vezu ne podržava manekenova majka.

Foto: Printscreen Youtube

Nekoliko sati posle ponoći nekolicina ukućana je čestitala ovim golupčićima osam meseci veze i poželeli sreću u daljem periodu. Luna Đogani je bila jedna od prvih koja im je čestitala i kroz šalu rekla " Sledeći mesec ste kući, na nekoj večeri,  da se lepo izje*ete, kao ljudi".

Pročitajte još: DA LI ĆE PREĆI PREKO OVOG? Kija OTVORILA OČI Slobi: LUNINI RODITELJI TE PLJUJU! On je ŠOKIRAO PRIZNANJEM! (VIDEO)

Džehverovićka i Anđelo su sa osmehom na licu prihvatili čestitke, ali niko nije davao previše na značaju ovom trenutku. Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'