AKTUELNO

Kija bila u šoku!

Mina Vrbaški danas popodne sedela je sa Kijom Kockar u pabu i njih dve su razgovarale o situaciji koja se desila između Đeksona i nje. Potom je Mina ispričala strašan san koji je sanjala, a koji je Kiju naježio i šokirao.

Foto: TvPink Printscreen

- Znaš kakav sam san imala. Ja Lunu sanjam svake noći i to najbolesnije snove. Kao Zadruga je 15 puta veća od ovoga i ona je umrla tu. Ti si joj najbolja drugarica, mi u crnini, okupljamo zadrugare da dođu na sahranu, izgubljeni smo. Ja sam odjednom u nekom rudniku, napadaju me životinje, pa na farmi gde me napadaju neke guske sa kosturskim glavama. I ja tu tražim Anđela jer smo mi u vezi, a kao mi smo pre toga bili u nekom restoranu i ja razdelila svima ovde belo vino, a sebi ostavila viski. I svi popiju svoj alkohol, a ja vadim flašu i Anđelo i ja idemo da je sakrijemo. Ja i Anđelo se za ruku držimo i šetamo kroz Zadrugu i Đekson ide za nama i traži da mu sipam. A mi smo svi ubice, sve je crno, morbidno, puno štekova. I odjednom ja bežim i u tom trenutku se stvorim u Italiji, Luna u kapeli, ja tražim tebe, ti skroz u crnom, preko lica imaš ono, mi stojimo, plačemo, ne možemo da se smirimo, jecaš ti, ja, tu se stvori Anabela, tvoji, moji. Ja sam se izgubila i opet se vraćamo u tu crkvu i ja i ti joj nosimo kovčeg, ne znam koliko kilometara i ulazimo u Zadrugu, ona sva crna, ofarbano u crno, ruže crne, svi zadrugari u crnim mantilima, sa svećama u rukama i mi spuštamo kovčeg, zakopavamo i kreće na nekom jeziku neki pop i u tom trenutku se Luna budi iz kovčega i počinje da vrišti i ja počinjem da vrištim, tražim mamu i vičem da hoću da izađem iz sna - ispričala je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIKAD NISAM BIO DRUKARA, SAD ĆU SVE DA KAŽEM! Đekson KIPTI OD BESA zbog Mine, OTKRIO KAKO ĆE JOJ UNIŠTITI ŽIVOT! (VIDEO)

Kija je samo komentarisala kako je ovo bio užasan san, te da je Mina Luni produžila život jer je sanjala da je mrtva. Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

'