AKTUELNO

Jedva čeka da se sve završi!

Zadrugarima je danas Veliki šef naredio da održe još jedan porodični sastanak i da reše sve probleme koje imaju. Očekivano, ni ovo njihovo okupljanje nije moglo da prođe bez rasprave, a glavna tema ponovo su bili Luna Đogani, Kija Kockar i Sloba Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Luna je osetila potrebu da ponovo ispriča sve što ima u vezi sa njenim odnosom sa pevačem, iako smo mislili da su do sada rekli sve. Dok je Luna imala svoje izlaganje, Sloba je spavao u spavaćoj sobi jer ima alergiju:

Što se mene tiče, ja sa ovim dečkom više neću razgovarati. Meni se emocije nisu ugasile, ne može niko da mi priča šta ja osećam, znam šta smo mi planirali, decu, porodicu, sve! Njemu sam verovala posle moje porodice, osoba kojoj sam najviše verovala bio je Sloba. Te svađe koje su se dešavale među nama jesu bile užasne, ali su samo bile posledica onoga što je bilo ovde. Nema šta ovde da se rešava, ja neću da sedim i da ga čekam, ja sam slobodna, idem kući za 20 dana i to je to. Jedva čekam da vas ne vidim, nikog više, da se ne pravdam, da se ne opterećujem, da se isplačem svojoj majci i da joj kažem "Gde si me pustila da idem"! Ja njega volim, on je moja ljubav, moj prijatelj, ali poenta priče je da ja izlazim odavde sama za sebe i ja sam pobednica. Verujte mi, videćete napolju da sam bila iskrena. Ja svoje emocije ne krijem, ali ja sebe više ne želim da ponižavam, on treba da reši sa svojom ženom šta ima da reši i to me ne interesuje. Žrtva, daleko bilo, nikad u životu nisam bila - rekla je, između ostalog, Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica Marković osetila je tada potrebu da stane u Slobinu odbranu:

Meni je žao Slobe, iako ne podržavam prevaru. Ali čini mi se da ste jako egoistični. Njemu je došlo nešto iz dupeta u glavu i ne može da se sastavi. Razumite ga. Čak i da voli obe, odlučiće se. Njegova majka vas je podržala. Kao tebe Anabela. Imajte malo razumevanja prema njima - rekla je Zorica.
Ja njegovoj majci ne moram da se pravdam, ona vrlo dobro zna kakva sam ja i zato me stalno pozdravlja i priča njemu da me pozdravi. On kad je hteo da beži onaj dan, to nema veze sa mnom. Ja sam kriva što je on polomio ruku? Svađali smo se zbog gluposti, zbog Nikole koji je bio ovde i on je udario ruku i šta, ja sam kriva? - upitala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SVA SAM SE OSUŠILA: Kija se žalila Marku, pa otkrila šta je muči! (VIDEO)

Pojedini zadrugari mešali su se u Lunino izlaganje, a šta su oni rekli i šta je blogerka uradila kad je završila pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'