AKTUELNO

Poverila se Zorici.

Kristini Kiji Kockar danas ponovo nije bilo dobro, pa je povraćala, a od nje se ni u jednom trenutku nije odvojila Zorica Marković. Pevačica pruža potpunu podršku Kockarevoj od trenutka kada je ušla na luksuzno imanje.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Kockareva je i danas imala problema sa stomakom, a pevačica se zaista zabrinula za njeno stanje, pa joj je nudila hranu.

Sinoć sam povratila kiselinu. Samo mi je krenulo. Ne mogu ništa da jedem. Non-stop me stomak boli, malaksala sam. Fizički mi nije dobro, nije do psihe. Znam kad je od stresa, a sad mi konstantno nije dobro, fizički nije u redu - rekla je Kristina.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Moraš na silu nešto da pojedeš. Probaj. Ako hoćeš, ja ću neku supicu da ti spremim - nudila je Markovićeva svoju prijateljicu.

Kija je odbila hranu, a zatim su njih dve krenule u pab, gde je Kristina sa Zoricom podelila nove detalje iz braka sa Slobodanom Radanovićem.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Prošlog leta je Slobodan četiri puta išao na more, a ja samo jednom, nisam mogla da izdržim. Najbolje se osećam zimi, tad uopšte nemam problem - rekla je Kija.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Luna VIKALA IZ SVEG GLASA: Ja nisam nikakva budala da budem nekome na čekanju! (VIDEO)

Kockareva je nastavila priču, pa se dotakla i snova koje je sanjala poslednjih noći. Ovo je veoma zanimalo Zoricu, pa se njihov razgovor odužio.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Slobodan Radanović

#Zorica Marković

'