AKTUELNO

Publika ih je pozdravila gromoglasnim aplauzom!

Nastup koji su sigurno svi čekali jeste nastup Slobodana Radanovića i Kristine Kockar. Ovaj bračni par zajedno sa Lunom Đogani mesecima privlači pažnju javnosti zbog prevare koju je pevač načinio u rijaliti programu "Zadruga" sa blogerkom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ono što je zanimljivo jeste da je Sloba samo odlučio da večeras peva sa svojom suprugom Kristinom, dok je Luna Đogani nastupala sa Banetom Čolakom. Proteklih dana Radanović je sve vreme davao savete svojoj ženi kako treba da peva pesmu koju su dobile.

Odličan nastup, odlična energija, vidi se da ste imali nešto! Ovo nikad nigde niko nije video i baš mi je čast da sam deo istorijskog momenta - rekao je Marko Kon.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sloba je najbolji pevač u Zadruzi. Ja sam mu radio prvu pesmu, vrhunski sam se potrudio. Što se tiče ove spojke okej, Kija nije pevačica - rekao je Damir Handanović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Večeras ste izgledali, ne znam, kao Evrovizija! Suvišno je pričati o Slobonim glasovnim mogućnostima, ali, Kristina, divno izgledaš i sve čestitke - rekla je Rada, dok ih je Luna Đogani tužnjikavo gledala iz bekstejdža.

Kako je izgledao nastup Slobodana Radanovića i Kristine Kockar na "Zadrugoviziji 3" pogledajte u video-prilogu ispod.

Autor: S. Kuvekalović/K.Ristić

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'