AKTUELNO

Svi su očekivali poljubac na kraju!

Sa pesmom Goce Tržan i Sandre Afrike - Pozovi ga ti večeras su treće na trećoj po redu "Zadrugoviziji" nastupale Sanja Stanković i Ana Korać. Ove dve ukućanke, osim što su vežbale za svoj nastup, tešile su danas Kristinu Kockar koju je ponovo povredio njen još zakoniti suprug Slobodan Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Na sceni pre Ane i Sanje, našli su se Anđelo Ranković i Jovana Tomić Matora, sa kojom je Stankovićeva u emotivnoj vezi. Sanja i Matora davale su jedna drugoj podršku, a veliki aplauz Sanja i Ana dobile su i do publike u studiju. Na sceni "Zadrugovizije 3" Sanja i Ana izgledale su veoma zanosno. Ove ukućanke klečale , dodirivale se i pevale pesmu koju su dobile.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ja jedva čekam da dođem kući i da pustim ovo. Stvarno ću to da uradim, pogotovu onaj deo gde se nadmeću: Pozovi ga ti, pozovi ga ti! Stvarno sam uživao! Meni je ovo stvarno bilo odlično i gledao bih stalno! - rekao je Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

Ognjene, poljubac se čuva za tvoju emisiju! Ja sam to čekala ovde na kraju, ali izgleda da se ljube samo kod tebe u emisiji. Fenomenalno je bilo! - izjavila je Marina Visković.

Njih dve su pitali i zašto nije bilo poljupca na kraju, pa je Sanja otrkila da Matora iz bekstejdže dobacuje "ne dam".

U donjem video-prilogu možete pogledati nastup Sanje Stanković i Ane Korać na večerašnjoj "Zadrugoviziji 3".

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Sanja Stanković

'