AKTUELNO

Đekson nije imao ovakav stav u Beloj kući.

Posebnu pažnju javnosti privukla je priča koja već danima nema definisani odnos, a akteri te priče su Duško Radonjić, Nemanja Đerić Đekson i Andrijana Radonjić. U ovoj situaciji bitka se vodi između patrijahalnosti oca i ćerke i dečka čija reputacija i nije baš na zavidnom nivou, što Duška u potpunosti osporava činjenica da je njegova ćerka zbog toga nije smela da se zaljubi u njega.

Iako je neretko o tome pričao za stolom, voditeljka Katarina Nikolić je u toku noći kada se čekao momenat u kojem će se odlučiti ko od zadrugara napušta Zadrugu iskoristila priliku da porazgovara sa Đeksonom, a on joj je potvrdio da je istina da izbegava da komentariše celokupnu situaciju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Izbegavam da palim vatru da je smaraju i to pošto, meni je svejedno, a i nije zaslužila da je mrače te rijaliti glave i to...zato izbegavam, ali kul, ovo je zabranjena ljubav jednog klošara i jedne princeze, ćale brani i to - priznao je Đekson.

Iako se u tome teško snalazi, voditeljka je pokušala da mu pomogne pa ga je upitala da li bi radije izbacio Minu Vrbaški ili Duška kada bi mogao da bira, a on je obrazložio zašto je Andrijanin tata bio njegov izbor.

Izbacio bih Duška definitivno. Mina je stvarala probleme, ali dovoljno je da joj pružim pažnju i da je smorim i da me ne smara više, takve su žene. Duška bih izbacio, jer, jednostavno imam traume, jer i da ne brani ništa imam taj vajb u fazonu sam...trulo mi je. Kao ćale se protivi, ali nije on loš lik, ne krivim ga, samo je zbunjen, a meni to ne ide u prilog. Ne bih ja i da on izađe ne bih ja smarao Andrijanu, pričali bi mi, ali ne bih je smarao preterano. Imam neke kontakte sa njom, ali svakako imam traume, jer nikad mi se nije desilo da ćale brani ribi da bude sa mnom zbog moje reputacije. Neću da ulazim u odnos između ćerke i oca, pa čak ni kad bi došlo do krajnjih mera u svetu ja se ne bih mešao - bio je iskren Đekson.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U razgovoru sa Katarinom on je otvoreno uporedio njegov odnos sa roditeljima i Duška za koga smatra da je samo generalizovao neke stvari, ali da mu je jasno da je to ipak srpski mentalitet koji on može da razume.

Mislim da njega dosta roditelja podržava što se tiče toga. To što sam ja uradio u Zadruzi potpuno opravdava sve. Jedino što mu zameram je to što me prvo gotivio, a sve sam mu priznao. Smejao se na moje fore, branio me od sopstvene rodbine. I odjednom ta promena kontradiktorna, to ponašanje. Iskreno, svašta mi je prošlo kroz glavu, zbog te nagle promene. Ali, ima pravo da brani. Taj njihov srpski mentalitet, ono...nagledao sam se toga. Postoji tu nešto čudno i ne sme da izgovori neke stvari. Svako u svom odnosu sa roditeljima ne sme nešto da kaže i pokušava da poštedi sebe. Ja sam se potrudio da svojima uvek sve kažem. Došao sam do tog stadijuma da sve mogu da kažem i da će moji roditelji imati potpuno razumevanje za mene. Ja sam bio bahati adolescent, nema šta nisam uradio. Sa 22 ili 23 godine sam se i te kako konsultovao sa njima da ne bih imao takav odnos. Što se njih tiče, čudno je što... ne znam, ima on autoritet i to, ali više mislim da se trudi, a ona to poštuje. To što je čudno kod njih jeste nedostatak komunikacije ili nedostatak da saslušaš drugu stranu. Ti kao roditelj ne možeš da se pomiriš sa nekim činjenicama. Možda Duško generalizuje sve to ili mu je došlo iz du*eta u glavu. Ona je mnogo dobra i ne dozvoljava sebi da da nešto do znanja. Ona je naivna i pre će da ućuti i da ne kaže ništa nego da se raspravlja. Napolju mislim da bi i te kako rekla, ali to i podržavam. Meni je Vojke najnormalniji, divim mu se, posle njega Andrijana, Tanja, to su normalni ljudi, a ne kao ja koji se napušavam sa Mićom.

Kako je organizovana veridba između Mikija Đuričića i Nadežde Biljić, voditeljka ga je upitala da li bi i on pristao na to ukoliko bi mu Veliki šef predložio, a njegov odgovor šokirao je javnost kada je Andrijanu nazvao mučenicom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On ne bi dao blagoslov, mislim da ne bi. Kada bi to bila sprdnja mislim, ne znam... niti bih ja verio mučenicu u životu...mislim sigurno neću da se ženim. Ali, za*ebavao bih se tu bi cirkali i tako to. Ne bih je verio, blamage...šta ima da je verim sad pred kraj, valjda nećemo umreti od gladi. Malo je mučenje sve to, ne možemo da se ne sretnemo. Nije meni lako, ja sam ružan ona je prelepa. Nemam rešenje, jer ako joj neko nešto brani i ke*a, to je bez veze, ne volim to. Zato ne volim da imam devojku. Drugi me ne zanimaju, jer ja imam nerešiv problem, jer nisam imao bolnu tačku jer nemam ćerku kući, a Andrijana mi je jedina bolna tačka kad vidim da se nervira. Ja ne mogu da izdržim to, jer ne mogu ništa da kažem jer neću da se mešam u njihove odnose. A Kija, Sloba, Luna to mi je...baš mi je, ono...tu me jedino on zanima da li je on u redu. On je čudan, nekako mu mutan pogled, izgubljen u svemu. Mislim da nema nikakav plan, on je samo zbunjen i da je to očekivano, ovde ti se smuči svako za osam meseci. Troši se ljubav, strast, sve...eto, ja i Vojke smo drugari iz spoljnog sveta, međutim, ovde sam se trudio da ne provodim vreme sa njim da mi se ne bi smučio.

K.Ristić

#Nemanja Đerić Đekson

'