AKTUELNO

Njegov napad besa je učinio svoje!

Slobodan Radanović je u toku sinoćne žurke imao i te kako burna dešavanja, a sve je počelo otkad je Luna Đogani zamerila svom dečku što je pevao pesme koje ga podsećaju na njegovu još uvek zakonitu suprugu Kristinu Kockar.

Ona je u tom trenutku pokušala da napusti Zadrugu, a nakon ubeđivanja da se vrati u Belu kuću, on je imao razgovor i sa Kijom koja ga je samo jednom rečenicom dodatno iznervirala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je u napadu besa govorio da se skloni od njega, što je ukućanku rasplakalo i povredilo, a njena bol je na kraju izazvala prepirku među njima.

Kako te nije sramota? I ti meni govoriš da ja odje*em, sram te bilo! - vikala je Kija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ubiću vas sad, sve! Nemoj da mi je neko prišao! Dok*rčilo mi je sve! Svi ste mi dokur*ili! - rekao je Sloba.

Kako se situacija otela kontroli, pa je Sloba pretio svima da će doći do incidenta ukoliko mu se bilo ko obrati, Lepi Mića je odlučio da tome stane na put.

Kome ti to? Siso jedna! Je*aću ti majku ja, pi*ko jedna! Ma*u ti jebem smrdljivu! - vikao je Lepi MIća.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Predstavljaš se ovde svima kao prijatelj, a svima puniš glavu protiv mene! Dođi ovamo, dođi! Poštujem te ovde osam meseci, prelazim ti preko svega! Je*em te u usta krmeća! - odgovorio je Sloba

Obezbeđenje je istog sekunda uletelo u dvorište kako bi sprečilo eventualni fizički kontakt, a kako se ova žestoka svađa završila pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Sloba Radanović

'